Havefliser

Fliser til haven kommer i mange forskellige udformninger for slet ikke at tale om materialer. Her på siden finder du et bredt udvalg, der bl.a. indeholder betonfliser og fliser i Luxogran. Bestil nye havefliser til anlægning i din have her på siden i dag.

OBS: Leveres kun som hele paller.

Fliser til haven

Uanset om det er et større projekt som en stor terrasse eller et mindre i form af en gangsti eller lignende, som du har i kalenderen, skal der fliser til. Ved at vælge nogle gode kvalitetsfliser, kan du skabe et solidt underlag til bl.a. havemøblerne, grillen, terrassevarmeren mv. Kort sagt alt det du skal bruge, for at lave en hyggelig terrasse, der er perfekt til udendørshygge i form af grillaftenerne osv.

  • Skab en hyggelig terrasse til sommeraftenerne
  • Vælg imellem mange kvalitetsfliser
  • Lav en praktisk gangsti i haven

Du finder her på siden et stort og bredt udvalg af havefliser her på Bilka.dk. I hver af de forskellige underkategorier kan du læse om typerne – det gælder betonfliser og Luxogran-fliser.

 

Vælg de rigtige fliser

Fliser er lidt af en fremtidsinvestering. Ikke nok med, at de tager en del at lægge, så er det formentlig også noget, du skal bruge og ikke mindst se på i mange år fremadrettet. Det er med andre ord vigtigt, at du vælger de helt rigtige. Når du skal købe fliser til haven, er der særligt to ting, som du skal overveje. Det gælder størrelsen og faconen på fliserne samt hvilket materiale, du skal vælge fliserne i.

Størrelse og facon

Hvad flisernes størrelse angår, er det både et spørgsmål om facon/udformning og tykkelsen. Der findes et væld af faconer til fliser, hvor den måske mest almindelige er den firkantede model. Firkantede fliser behøver dog ingenlunde være lig med et kedeligt resultat – du kan nemlig lægge dem i et flot mønster.

Materiale

Såvel som der findes forskellige flisefaconer, er der også mange materialer at vælge imellem. Det gælder bl.a. granit og beton. Med førstnævnte får du smukke fliser, der er meget robuste og holdbare. Hvor granit har et naturligt udseende, er fliser i beton mere ensartede i både størrelse og tykkelse.

Hvis du vælger beton, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Læs mere i vores guide til betonfliser. Et alternativ til de to er Luxogran, der er mellemtingen mellem granit og beton med egenskaberne fra begge.

Udover størrelse og materiale, skal du ligeledes tage stilling til tykkelsen på havefliserne. Få yderligere hjælp til flisevalget i vores guide her.

 

Køb havefliser på Bilka.dk i dag

Find de havefliser, der passer allerbedst til dit behov, udeareal og have, her på Bilka.dk – og bestil dem online i dag. Vi leverer dem hjem til din adresse, så de er klar til at blive lagt i din have.

Bemærk: Der kan forekomme op til 3% brækage på varen, uden at dette er reklamationsberettiget.