Samsung Smart TV

Samsung er et markedets førende producenter af Smart TV. Hvis du vælger dit Smart TV fra Samsung, er du sikret den højeste kvalitet og ikke mindst et væld af innovative funktioner og et lækkert samt tidløst design. Find dit nyt Samsung Smart TV her på siden – og bestil det hjem i dag!

Samsung Smart TV

Et smart tv er – som det fremgår af navnet – smart. Med denne type TV får du mange funktioner og muligheder, som et normalt TV ikke giver dig. Et af dem er, at du kan finde programmer og Youtube-klip direkte på TV’et, dvs. uden at skulle sætte det til en computer eller en anden enhed inden. Du kan med andre ord streame direkte til fjernsynet og gøre det på fjernsynet med den fjernbetjening, der medfølger til Smart TV’et. En anden meget anvendelig feature på Smart TV’et er, at du kan optage programmer samt downloade apps og surfe på internettet, som du ellers ville gøre det på din Iphone, smartphone, tablet eller computer. Med optagefunktionen får du ligeledes muligheden for at starte et TV-program forfra, ligesom du også kan spole i det. Når du først har prøvet et Smart TV, vil du ikke gå tilbage! I købet af et Smart TV får du også Tizen-systemet, der er udviklet af Samsung. Tizen er et platformsystem og det er herpå, at du kan navigere imellem de forskellige Apps, streamingtjenester osv.

  • Få et væld af funktioner og muligheder
  • Stream serier og film, surf på internettet og hent apps på Tizen
  • Høj kvalitet og lækkert design fra Samsung

Skal du have opgraderet dit gamle TV til et nyt, innovativt Smart TV? I så fald kan du finde det her på siden, hvor der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Det gælder både flere størrelser – lige fra de mindre på 32” til fx soveværelset til de helt store modeller på 85” til fantastiske, storslåede TV-oplevelser i stuen.

Vælg den rigtige størrelse

Ved du ikke hvilken størrelse, du skal vælge? Det er ikke altid, at det er den største størrelse, der er den bedste idé. Det gælder i de tilfælde, hvor der ikke er nok afstand mellem TV og siddeplads. For at regne ud, hvilken størrelse, du skal vælge, kan du finde den ved at måle afstanden mellem det sted, hvor TV’et skal hænge og det sted, hvor det skal ses fra. Dette tal ganges med 25 og tilbage har du det ideelle antal tommer på dit nye TV.

Køb et Samsung Smart TV på Bilka.dk

Når du har fundet det Smart TV fra Samsung, der bedst passer til dine behov, kan du købe den hjem her fra siden i dag. Her får du altid ubegrænset returret i tilfælde af, at produktet ikke lever op til dine forventninger.