Samsung Neo QLED

Vi tror på innovativ teknologi og kvalitetsdesign, der giver den bedst mulige helhedsoplevelse. Oplev vores nye teknologi, der er optimal til nordiske hjem, eller bliv inspireret af banebrydende design med udskiftelige rammer og roterende skærme. Find det TV, der passer perfekt til dig. Med et nytænkende og bredt TV-sortiment har Samsung noget for enhver smag.

Neo QLED 8K  - Dig, der vil have den størst mulige billedoplevelse

Lad ikke store vinduer og lysindfald begrænse din filmoplevelse. Quantum Mini LED er den seneste teknologi inden for QLED, som passer særligt godt til de nordiske hjem. En helt ny lyskilde med maksimal præcision giver en utrolig detaljerigdom og dybe farver.

Neo Quantum Processor

Neo Quantum Processor er teknologien, der giver en endnu bedre TV-oplevelse ved at tilpasse både lyd og billede. Den avancerede opskaleringsteknologi maksimerer billedoplevelsen i 4K eller 8K, og processoren foretager løbende justeringer, så du ikke bliver forstyrret af blændende lys eller udefra kommende støj.

Quantum Matrix Technology

Flere lyskilder gør, at lyset kan justeres med imponerende præcision. Quantum Matrix Technology giver dybere sorte og mere kontrastrige farver, end du nogensinde før har set.

Neo QLED 4K – Ta’ din gaming oplevelse til næste niveau

Smartere Gaming med Neo QLED-modeller udstyret med superhurtig 4K @ 120 (HDMI 2.1) og den nyeste AMD FreeSync Premium Pro-teknologi med fremragende HDR-detaljer. Dybere sort og mere strålende lysstyrke betyder at du aldrig går glip af en detalje og større billedformater giver et bredere synsfelt. Derudover har Neo QLED en Game Bar, der giver dig mulighed for at optimere dit spil i realtid, baseret på en live menu. Sammen med knivskarp 8K- eller 4K-opløsning, optimeret lyd og det specialdesignede kontrolpanel er der intet, der forhindrer dig i at være den bedste.*

'* Spilfunktioner kan variere efter model og størrelse. Se side med produktdetaljer for hver model.

Top 8 spilfunktioner

Always a winner, never a lagger

Dit TV må ikke være det, der forhindrer dig i at vinde. Ældre TV’er har ofte høj forsinkelse på indgangssignalet. Det betyder, at der går længere tid, fra du afgiver en kommando, til du kan se reaktionen på skærmen. På Samsung Neo QLED TV’erne er forsinkelsen helt ned til 5.8 ms – og med ALLM ændrer dit TV automatisk indstillinger, så forsinkelsen på indgangssignalet minimeres, når det registrerer, at signalet stammer fra et spil på en konsol. Det betyder, at du kan drage fordel af dine hurtige reflekser, uden at dit TV holder dig tilbage.*

*Input lag måles i interne testmiljøer og kan variere afhængigt af spilindstillinger og specifikke forhold. Typisk input lag: 10 ms.