Huma senge

På Bilka.dk kan du købe senge fra HUMA af høj kvalitet og med fantastisk komfort. Vi tilbyder flere forskellige størrelser, så du kan finde den seng, som passer hjem til dig. Få en god nattesøvn med den rette seng fra HUMA.

Find din nye seng fra HUMA på Bilka.dk

Med en seng fra det danske mærke, HUMA, kan du få en behagelig og dejlig nattesøvn. Sengene kommer i mange størrelser, men fælles for dem alle er den høje kvalitet samt deres evne til at tilpasse sig efter din krop. Sengene fra HUMA kommer i forskellige serier og dermed forskellige prisklasser. På Bilka.dk finder du:

  • HUMA Basic 

  • HUMA Classic 

  • HUMA Premium 

  • HUMA Nordic 

Din nattesøvn bidrager til din sundhed og præstationsevne i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette seng, som dækker dine behov. En god madras, der passer til dit søvnmønster, hjælper dig med at sove bedre.  

Køb en komfortabel dyne og pude sammen med dine nye HUMA-seng 

Det er ikke kun din seng, som bidrager til en god nats søvn. Din hovedpude og dyne spiller også en stor rolle. Derfor kan du finde mange forskellige varianter af dyner og puder på Bilka.dk. Vi kan tilbyde dig alt fra fiberdyner til dyner med silkefyld. Derudover har vi puder med: 

En god pude med den rette støtte giver dig de bedste betingelser for den mest optimale søvn, så du kan vågne veludhvilet hver morgen. Dit valg af både hovedpude og dyne kommer meget an på dine behov og dit søvnmønster. Indholdet i din dyne kommer for eksempel meget an på, om du ønsker en varmere eller koldere dyne.

Få ubegrænset returret på Bilka.dk

Når du handler på Bilka.dk får du ubegrænset returret. Du kan enten besøge din nærmeste Bilka-butik og returnere dine varer der. Her vil vores dygtige personale hjælpe dig med din returnering. Du kan også sende dine varer til vores returlager.