Hama mini perler

På Bilka.dk kan du vælge produkter til både store og små, kreative hobbyprojekter. Vi har perler i flere størrelser og farver, så både børn og voksne kan lave forskellige, sjove kreationer derhjemme. Udforsk vores udvalg af miniperler fra Hama til blandt andet små perleplader herunder.

Find mini perler fra Hama på Bilka.dk

Hama miniperler giver mange sjove timer, hvor du eller dit barn kan fordybe sig i et kreativt projekt. Det kan nemlig være utroligt afslappende og berigende at lave forskellige kreative aktiviteter, og det gælder uanset ens alder. Til det formål er perler et sikkert hit. På Bilka.dk finder du et spændende sortiment af Hama miniperler, der giver dig rig mulighed for at lade kreativiteten og fantasien blomstre og skabe lige det, du har lyst til i perler. 
 

Lav detaljerede perleplader med Hama miniperler

Med de fine miniperler fra Hama, kan dit barn blive udfordret på både motorikken og kreativiteten. Perlerne måler blot 2,5 mm og er derfor noget mindre end de almindelige perler. Af den grund skal der er en smule mere koncentration til, hvis der skal laves flotte perleplader ud af dem. Det giver en længere arbejdstid, men til gengæld kan du få endnu flere detaljer med. Dette ekstra niveau af udfordring gør også Hama miniperler mest egnet til børn fra 10 år og op. 
 

Kombinér mini perler fra Hama med andre størrelser

Hama er altid garant for flotte perler - uanset hvilken farve eller størrelse de har. På Bilka.dk finder du, udover miniperler, både midi- og maxiperler fra Hama. Det gør, at du nemt kan mixe og matche størrelser på din egen facon og skabe unikke værker, der er mindst lige så spændende, som de er personlige.

På Bilka.dk finder du desuden mange andre hobbyartikler og kreativt legetøj udover vores forskellige perler fra Hama. Vi har eksempelvis:

Du har dermed masser af gode muligheder for at bringe kreativ leg og design ind i hverdagen, og så er det en oplagt måde at tilbringe lidt skøn kvalitetstid med dit barn eller resten af familien.