Hama midi perler

Lad dit barn udforske sin kreative side med de mange hobbyartikler fra Bilka.dk. Vi har både fine malebøger, farverige tuscher, sjovt modellervoks samt flotte perler, som Hama midiperler. Perlerne kan du eksempelvis bruge til alt fra smykkefremstilling til perleplader i alverdens former. Se alle de flotte midiperler herunder.

Brug Hama midi perler til diverse hobbyprojekter

Børn kan få utroligt meget ud af at sidde med kreative projekter, da det styrker deres finmotorik og koordineringsevne. Derudover kan det være et roligt rum, hvor de får lov til at fordybe sig og komme ned i tempo efter sjov leg udenfor. Denne slags aktiviteter dækker både over det at tegne, male, bygge med modellervoks eller magisk sand samt smykkefremstilling med perler, heriblandt midiperler fra Hama

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af Hama midiperler. Du kan få midiperler enten som et stort og farverigt mix af perler i alverdens farver eller som specialpakker, der er tilpasset helt særlige motiver, såsom bondegårdens dyr eller flotte prinsesser, 
 

Hama midi perler: en god og alsidig størrelse

Hama midiperler præsenterer perler i en god mellemstørrelse på 5 mm Ø, som er perfekt til at både sy og stryge sammen, og som du kan bruge til flere forskellige kreationer. Som sagt, kan dit barn lave flotte smykker, såsom armbånd eller halskæder. Derudover kan børn lave forskellige perleplader med søde motiver. 

Midiperlerne har en god størrelse for børn, der stadig er i gang med at udvikle sin finmotorik. Midiperlerne fra Hama er nemme for små børnehænder at få fat i, og derfor kan børn fra fem år og op sagtens få en masse gode timer med disse slags produkter. 
 

Find midi perler fra Hama og andre gode hobbyartikler

På Bilka.dk finder du et hav af forskellige perler til dine DIY-hobbyprojekter. Det inkluderer også andre perler fra Hama. Hos os finder du både mini- og maxiperler fra Hama til dig, der enten vil arbejde småt og detaljeret eller stort og hurtigt. Udover Hama perler kan du opleve meget andet legetøj samt DIY-hobbyartikler til hele familien. Så kan I alle nemlig få en hyggelig stund sammen spækket med kreativ sjov.