Hama perleplader

Hama perleplader er ikke just en ny opfindelse. Faktisk har mange voksne brugt et utal af timer på at lege med perleplader i deres barndom. Der er derfor god grund til, at produkterne fra Hama stadig er populære i dag. Se hele udvalget af Hama perleplader på Bilka.dk.

Få ekstra kvalitetstid med dit barn med Hama perleplader 

Hvis du selv var helt vild med at lege med perleplader som barn, så kan du sikkert let regne ud, om dit barn også kan få del af denne glæde. Selvom selve konceptet er meget simpelt, så kan den ene time nemlig hurtigt tage den anden, når først legen for alvor er gået i gang.  

Kender du ikke Hama perlepladerne fra din egen barndom, så kan du fortsat skabe gode minder med de små ved at finde perlerne frem. De forskellige plader har små pigge, der gør det let at placere perlerne. Og med det store udvalg af farver af perler kan fantasien hurtigt tage over. Du bestemmer nemlig helt selv, om det skal være en et abstrakt kunstværk eller et lille portræt af familiens kæledyr. 

Når kunstværket er færdigt, kan du beslutte dig for, om motivet er blevet så flot, at det er værd at forevige? Så kan du nemlig vælge at dække perlepladen med et stykke bagepapir, hvorefter du kan bruge et strygejern til at smelte perlerne sammen. Hæng eventuelt det færdige resultat op som pynt ved hjælp af en snor, så gæster og familie kan glædes over de flotte farver og motiver. 

 

Vælg mellem flere forskellige Hama perleplader hos os 

På Bilka.dk kan du finde et hav af produkter fra populære Hama. Du kan nemlig vælge flere forskellige størrelser af perler, såsom: 

 

Perlerne giver dig mulighed for at prøve flere teknikker. Men det giver dig også mulighed for at vælge en type, der passer til dit barn. Helt små børn bør ikke lege med perler alene. Men holder du et vågent øje med det lidt større barn, kan en Hama perleplader være med til at udvikle dit barns kreativitet og finmotorik. Desuden kan du nyde ubegrænset returret på Bilka.dk, så du roligt kan shoppe alverdens perler i flotte farver.