Hama maxi perler

Med de populære Hama Maxi Perler kan du uden bekymringer lade dit barn udfolde sine kreative evner. Perlerne, samt vores Hama Maxi perleplader, er egnet til børn over 3 år, hvis kognitive stadie passer til udfordringen. Du kan her på siden finde et stort udvalg af perler i mange farver samt plader i forskellige former.

Derfor skal dit barn lege med Hama Maxi Perler

Med vores Maxi Perler fra Hama får du flere timers god underholdning, leg og læring, som styrker dit barns motoriske evner og fantasi. Udover de klassiske dyr og andre motiver, så kan dit barn bruge perlerne til at lave navneskilte, smykker, julepynt og kunstværker. 

Maxi-perlerne måler 1 centimeter i højde og har ligeledes en diameter på 1 centimeter. De er optimale for mindre børn, hvis finmotorik ikke er udviklet, da de er nemme at få fat i og placere på perlepladen
 

Udforsk alle produkterne i vores sortiment

Du kan på Bilka.dk både finde gaveæsker, perlesæt, bøtter og poser med blandede perler samt forskellige separate plader til at lave flotte motiver. Find også vores Hama Maxi Sticks, som ikke skal stryges. 

Hvis du allerede har flere sæt perler derhjemme og blot ønsker at spæde til med lidt nye perler eller plader, kan du med fordel købe delene separat. Men hvis du skal give en gave eller købe Hama Maxi Perler til dit barn for første gang, anbefaler vi, at du køber et perlesæt. Perlesættet indeholder nemlig alt, du skal bruge:

  • Perler

  • Perleplade

  • Mønsterark

  • Strygepapir

  • Vejledning

  • Snor (i nogle tilfælde)
     

Sådan stryger du dine Hama Maxi perleplader

Når du skal stryge dine perler, bør du opvarme dit strygejern til ca. 200 grader. På grund af perlernes størrelse har de brug for mere varme for at kunne smelte sammen til en fast konsistens. Det er vigtigt, at du bruger strygepapir ovenpå perlepladen, så perlerne ikke bliver brændte, og du nemmere kan genbruge pladen igen.
 

Er du på udkig efter Hama perler til større børn?

Til de lidt større børn har vi nogle mindre perler, som er lidt mere udfordrende. De populære Hama Midi Perler er små perler, som passer til børn over fem år, som sagtens kan håndtere mindre objekter. Vores mindste perler, Hama Mini, har en diameter på 2,5 millimeter og er derfor egnet til børn over 10 år.