Apple kabler og oplader

En oplader er helt nødvendig til dine elektronikprodukter. Det gælder både til Ipad, Ipod, Iphone, Macbook – eller hvad end, du har fra Apple. Du finder originale Lightning kabler samt et bredt udvalg af andre, smarte og snart uundværlige kabler til Apple her på siden.

Apple Lightning kabel – sikker opladning af din Iphone

Uden oplader duer din Iphone ikke – og det samme gælder for din Ipad og Ipod. Uanset hvilken enhed af de tre, du bruger – eller dem alle sammen – er det rigtig irriterende ikke at have sin oplader, når batteriet er løbet tør for strøm. Måske har du mistet den – eller også vil du gerne være på den sikre side og have to. Det er f.eks. en fordel, hvis du tit er på farten og vil have en derhjemme og i tasken – eller måske en derhjemme på natbordet i soveværelset og så et på kontoret. Opladerne – eller Apple Lightning kabler, som de også kaldes – er lavet af Apple og til Apple. Det betyder, at de passer til alle modeller af Iphone 5 og så alle de generationer, der er kommet til siden. Det samme gælder de nyeste generationer af Ipod fra 5., 6. og 7., ligesom de passer til alle typer af Ipad.

  • Undgå din Iphone, Ipod eller Ipad løber tør for strøm
  • Vælg imellem forskellige varianter
  • Passer til et væld af Apple-produkter

Undgå fremtidige strømsvigt og find et original Apple Lightning Kabel til din Ipad, Ipod eller Iphone her i dag. I udvalget af Apple-kabler og -opladere finder du ligeledes strømforsyningsadaptere til Macbook, forskellige adaptere bl.a. til at tilkoble din Apple-enhed til et TV eller lignende samt diverse mellemstik.

Originale Apple ladere – en langsigtet investering

Det er muligt at købe uoriginale kabler – men de oplader ustabilt, og i visse tilfælde kan der være farer forbundet med brugen af disse. De allerbilligste versioner er nemlig ikke gennemtestede, ligesom holdbarheden ikke mindst er væsentligt ringere. Tænk derfor købet af dit Apple Lightning Kabel som en langsigtet investering – nok er de uoriginale billigere, men de holder til gengæld ikke nær så længe som de originale. Kvaliteten er langt højere ved sidstnævnte, så med en original model får du en oplader, som du kan have glæde af længe. Hvis du mangler en oplader er det med andre ord langt den bedste investering at købe et kabel, der er af høj kvalitet.

Køb en original Apple oplader her

Find det kabel, der passer til de Apple-enheder, som du har i din elektronikbeholdning, og bestil det online i dag. Du får ubegrænset returret i tilfælde af, at produktet ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!