Skammel

En skammel har et væld af anvendelsesmuligheder i boligen og kan tilføre et smart og moderne strejf til boligindretningen. Tjek udvalget herunder og find din favorit blandt forskellige designs, størrelser og materialer.

Skamler – mange kvaliteter

En skammel er et møbel, som desværre ofte bliver overset og undervurderet, og det er ærgerligt. Faktisk er den utrolig nem at gøre til en smart og praktisk del af indretningen i boligen til glæde for både store og små.

En lav, en medium eller en høj skammel? Af træ, metal eller plast? Med polstring eller uden? Uanset hvilken type du vælger her i shoppen, får du:

  • Høj kvalitet og mange modeller at vælge imellem
  • Et praktisk og funktionelt møbel
  • Et mobilt møbel, der kan flyttes efter behov
     

Et funktionelt og æstetisk element i boligen

Skamlens forholdsvis beskedne størrelse er absolut ingen grund til, at den ikke skulle få den opmærksomhed, som den fortjener i boligindretningen.

Når du komplementerer din indretning med en skammel, får du et møbel, der er superanvendeligt, og som passer perfekt til de fleste stilarter.

Flere af vores modeller har et enkelt look, som passer fantastisk til blandt andet den populære nordiske indretningsstil med rene linjer og et minimalistisk udtryk. Er du til andre stilretninger, finder du selvfølgelig også skamler, som du kan matche med netop din smag. Brug din nye skammel og din fantasi til at gøre din bolig både original og unik, nemt og hurtigt.
 

Masser af anvendelsesmuligheder

Der er i høj grad tale om et multifunktionelt møbel, som på grund af sin størrelse og vægt er nem at flytte rundt med. Anvend den alene eller sæt flere sammen – den passer ind i alle boliger.

  • Ekstra siddeplads: Brug den på børneværelset, når du læser lektier med din søn eller datter, ved spisebordet til en uventet gæst eller på badeværelset til afslapning og efter badet.
  • Bord: Brug den som et enkelt og let hjørnebord i stuen, sæt den sammen med andre skamler og skab et stort og smart sofabord, eller anvend den som et praktisk natbord i soveværelset.
  • Fodskammel: Brug den til at hvile dine fødder på, når du slapper af i lænestolen eller i sofaen eller som aflægningsplads i entréen eller gæsteværelset.
     

Bestil din nye skammel på Bilka.dk

Bilka.dk er dit hypermarked, hvor du finder Danmarks største vareudvalg. Se dig om blandt vores mange modeller, og vælg den skammel, som du bare må eje.

Køber du for over 1.000 kr., sørger vi for gratis levering enten hjem til din adresse eller til et af vores mange varehuse over hele landet. Du har som altid 30 dages returret.