Puffer

En puf er både praktisk, lækker og pladsbesparende. Med en puf kan du skabe en ekstra siddeplads, slippe for chaiselongen på sofaen og få ekstra opbevaringsplads. Find lækre puffer til stuen herunder.

Vælg den rigtige puf

Med en puf får du mulighed for at have et multimøbel i stuen, der ikke behøver at fylde mere end en almindelig stol. Der er rig mulighed for at finde en puf, der både passer ind i indretningen, men også har flere funktioner i en.

  • Kan erstatte en chaiselong, hvis ikke I har plads til en stor sofa i stuen

  • Brug den som ekstra siddeplads, når der kommer mange gæster

  • Mulighed for ekstra opbevaring, der ikke optager mere plads

En puf kan ses både som en forlængelse af sofaen, hvis du vælger en, der passer i højde og farve. Men den kan også snildt bruges som et møbel i sig selv, hvis du i stedet vælger en, der står i kontrast til jeres sofa, hvis du ønsker det.
 

En puf med opbevaring

Hvis du vælger en puf med opbevaring, er det muligt at have de ting, der ellers ville ligge fremme og rode eller kræve et helt nyt opbevaringsmøbel. Det er en genial måde at spare plads på, hvis du for eksempel mangler et sted at have dine hobbyartikler eller måske dit strikketøj.

Du kan frit vælge imellem materialer, som det topmoderne velour, lækkert læder eller måske imiteret pels, hvis du vil give stuen et unikt indslag. En rund puf eller en firkantet, en med ben eller en, der ligner en gulvpude - Bilka.dk har det hele.
 

Hvem ka' – du ka'!

Med en puf kan du virkelig være sikker på, at få det optimale ud af dit møbel. Der er et udvalg af de lækreste former, farver og anvendelser – for Bilka er Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.

Du kan finde både et stort udvalg af puffer til stuen eller lækre siddepuder til udendørs brug. Så du kan helt sikkert finde lige det, der vil passe ind i jeres hjem.

Om du bare mangler en ekstra plads til fødderne efter en lang dag, eller om der altid skal være plads til en ekstra gæst, så er en puf en skøn og brugbar løsning på begge ting.

Du kan herudover være helt sikker på at få den bedste service, for vi har en fantastisk rating på pricerunner – vi yder god service, er troværdige, og kunderne er glade for os. Ligesom vi er glade for jer.

Find din nye favorit og bestil den på Bilka.dk allerede i dag!