Elevationssenge 140x200

En seng, som føles dejligt behagelig, og hvor kroppen får den helt rigtige støtte, er afgørende for, at du slapper af og sover godt. Med en elevationsseng 140x200 er du sikret fantastisk komfort. Tjek vores udvalg af elevationssenge herunder, og find en model, som matcher netop dit behov.

Tilbage til elevationssenge >

4 produkter

Elevationsseng – fleksibel og funktionel

En seng bruges naturligvis først og fremmest til at sove i. Det er dens hovedfunktion. Når du vælger at investere i en elevationsseng, får du meget mere end et sovested. Takket være den praktiske elevationsfunktion, som gør det muligt at hæve og sænke hoved- og fodende, er det nemt at tilpasse sengen de behov, som du måtte have.

  • En fleksibel seng, hvor du kan både sidde, hvile og ligge komfortabelt
  • Elevationsfunktionen styres nemt og bekvemt med en trådløs fjernbetjening eller app
  • Du kan vælge mellem flere madrastyper

En allround sengeløsning

Forudsætningen for at kunne fungere optimalt i hverdagen er, at du har en seng, hvor du kan finde den nødvendige ro. En elevationsseng 140x200 er enestående, både når det er blevet tid til at sove, og når du vil hygge dig med en god bog eller film. Ved hjælp af elevationsfunktionen kan den nemlig indstilles i forskellige sidde-, hvile- og liggepositioner. Det er en sengetype, der er oplagt, hvis du har fysiske udfordringer, som for eksempel rygproblemer eller uro/vand i ben og fødder. I stedet for at prøve at gøre din seng bare nogenlunde komfortabel med puder og plaider, kan du med et par tryk på den medfølgende fjernbetjening hurtigt indstille den præcis, som du ønsker. Det gør som oftest en mærkbar forskel for mange.

Hvad skal du vælge?

I dag produceres der nogle fantastiske senge, hvor der virkelig bliver kræset for detaljerne. Er det første gang, at du skal ud og investere i en elevationsseng, og du er lidt i tvivl om, hvad du skal være opmærksom på? Så er det en god idé i hvert fald at have styr på to punkter, inden du vælger en model.

- Størrelse: Skal du bruge en trekvartsseng eller en dobbeltseng? Størrelsen 140x200 passer til både en og to personer, afhængig af behov for og krav til plads.

- Madras: Du skal naturligvis ligge godt. Tjek vores beskrivelser og specifikationer for informationer om fasthed, fjedertyper, komfortzoner etc., så du får en madras, der giver dig maksimal komfort og velvære.

Køb en elevationsseng 140x200 på Bilka.dk

Hos Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Kig dig om i vores sortiment af elevationssenge 140 x 200, og find din nye komfortable seng. Når du handler for over 1000 kr., leverer vi gratis. Husk, at du altid har 30 dages returret på varer, som du bestiller online på Bilka.dk.