Udtrækssenge

Med en smart udtræksseng på børneværelset slipper du for at skulle i gang med den oppustelige madras, når der er overnattende gæster. Tjek vores aktuelle sortiment herunder.

Udtræksseng – nem og hurtig ekstra soveplads

Er det som oftest forbundet med at skulle flytte rundt på det meste af indretningen i børneværelset, så du kan få plads til en madras eller et liggeunderlag og diverse sengetøj, når dit barn skal have overnattende gæster? Med en udtræksseng til junior slipper du for at skulle bruge tid og energi på at finde frem til en soveløsning, for den får du nærmest serveret med et enkelt greb i sengen. Det bliver ikke meget nemmere, hurtigere eller mere bekvemt at trylle en ekstra soveplads frem.

  • Findes i flere modeller og design
  • Gør det nemt at have overnattende gæster på besøg
  • En komfortabel soveplads som ikke er pladskrævende

 

De fleste børn elsker at tilbringe tid i hinandens gode selskab. Det er ikke kun sjovt, men også sundt og udviklende for dit barn at være sammen med jævnaldrende. Det er i dette samvær, at der ofte dannes fantastiske venskaber, og det er vigtigt for dets trivsel og udvikling af for eksempel sociale kompetencer.

Når du vælger en udtræksseng på Bilka.dk, får du en både praktisk og komfortabel soveplads, som er så nem at gøre klar, at ungerne i de fleste tilfælde selv kan klare det. Og det vil de som regel meget gerne.

 

Hvad skal jeg vælge?

En udtræksseng er handy, simpelthen fordi den er lige ved hånden, når der er brug for en ekstra soveplads, og gemt af vejen, når den ikke skal bruges. Det gør den til et oplagt valg, hvad enten børneværelset har masser af gulvplads eller kvadratmeterne er begrænset.

Når du skal finde frem til en udtræksseng, er der ikke ret meget, du skal forholde dig til ud over målene på sengen. Hvad enten du vælger den ene eller den anden model, får du et praktisk, funktionelt, tids- og pladsbesparende og komfortabelt sovemøbel.

 

Køb en udtræksseng på Bilka.dk

Vi bestræber os på hele tiden at holde os ajour med trends og tendenser inden for senge, så du altid har et aktuelt og opdateret sortiment at vælge imellem.

Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den hurtigt med et par klik med musen på Bilka.dk. Det er ganske enkelt. Herefter sørger vi for, at du får den leveret direkte hjem på din adresse. Husk, at du altid har ubegrænset returret, når du handler her i shoppen.