Skænke

Med en smuk skænk får du både et dekorativt og funktionelt møbel, der passer ind i de fleste rum i boligen. På Bilka.dk har vi modeller i forskellige designs, materialer, farver og størrelser.

Én skænk – mange anvendelsesmuligheder

Mon ikke, at de fleste forbinder en skænk med et møbel, der ligner en blanding mellem en kommode og et lavt skab? Det er heller ikke helt ved siden af. En skænk var oprindelig tænkt som et praktisk opbevaringsmøbel til tallerkener, glas, bestik, kopper, skåle og fade, og det var derfor ofte en del af spisestuens faste interiør. I dag anvendes den dog langt mere alsidigt og mere eller mindre overalt i boligen.

  • Fås i mange varianter, stilarter, materialer, farver og størrelser
  • Har et både dekorativt og praktisk-funktionelt formål i boligindretningen
  • Kan anvendes i de fleste rum

Hvad end du vil optimere spisestuen, dagligstuen, køkkenet, entréen eller soveværelset med et møbel, hvor du får masser af opbevaringsplads, skulle du kigge lidt nærmere på nogle af de flotte skænke, som vi har i vores brede online sortiment.
 

Hvilken skænk skal jeg vælge?

Når du vil indrette din bolig med en ny skænk, er der god grund til at afdække, hvilket behov du har i forhold til opbevaring. En lille skænk eller en af de større modeller? Vi har skænke i mange forskellige mål og med skuffer, hylder og skabe, og du kan derfor få en, der er nærmest skræddersyet til din bolig. Du skal naturligvis også have afklaret, hvor den skal placeres.

  • I spisestuen eller i køkkenet er det som oftest køkken- og spiserelaterede ting, som opbevares i skuffer og skabe. Toppen af skænken er perfekt som anretterbord og til buffeter. Her er det en god idé at sikre, at den har en højde, som passer til formålet, så du og andre ikke skal bukke jer alt for langt ned eller stå på tåspidser for at nå.
  • I dagligstuen/soveværelset kan det være papirer, dokumenter, magasiner og diverse nips, som finder vej til skænkens skuffer og hylder. Toppen bruges som regel til mere dekorative formål som vaser med blomster, billedrammer og diverse former for brugskunst. Det er også her, at mange placerer telefon, tv, musikanlæg og spillekonsoller.
  • I entréen er den oplagt til nøgler, rejsekort, punge, penne og papir.
     

Køb en skænk på Bilka.dk

Har du fundet frem til din nye skænk, bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Du kan derfor allerede nu godt begynde at glæde dig.

Når du handler på Bilka.dk, har du ubegrænset returret. Skulle du fortryde dit køb, har du således altid mulighed for at bytte eller returnere.