Billedrammer

Billeder til væggen er en god måde at udsmykke dit hjem på og give det personlighed. Her på siden finder du hele vores store udvalg af rammer til billeder, herunder billedrammer til dine familiefotos og billedrammer til dine plakater eller andre kunsttryk. Find dine ønskede billedrammer og bestil dem hjem online her på siden

Billedrammer til hjemmet

Plakater og billeder til væggen kan sagtens sættes op med tape eller elefantsnot, men du passer bedre på dine billeder og får også et flottere resultat, når du sætter dine billeder eller plakater ind i en billedramme eller collageramme. På Bilka.dk finder du billedrammer til alle dine billeder, herunder til billeder til stuen eller billeder til soveværelset eller børneværelset.

Vi har billedrammer i mange forskellige størrelser, både i klassiske og mere utraditionelle mål, og du kan derfor oftest finde billedrammer i din ønskede størrelse her på siden. Tag et kig på de mange spændende muligheder i vores sortiment af rammer til billeder, og læg din bestilling i dag!

Se også vores udvalg af galleri og brugskunst. Her finder du alt i forskellige kunsttryk, herunder plakater,  og lærredstryk til ethvert rum i din bolig. Vi har også mange dekorative wallstickers til børneværelset med alle børnenes yndlingsfigurer og foretrukne motiver, så hold dig ikke tilbage med at bestille billeder til væggen og anden udsmykning her hos os. Bestiller du billeder til væggen, så husk at få de rette billedrammer med i din bestilling. De sætter prikken over i'et på det visuelle udtryk og beskytter samtidig dine billeder og plakater imod slid, så du kan have glæde af dem i rigtig mange år ud i fremtiden.
 

Køb dine billedrammer online hos Bilka.dk

Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk? Bilka.dk har alle de billedrammer, du kan ønske dig, i de helt rette størrelser til dit ønskede foto eller kunsttryk. Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder. Vores billedrammer fås både som billedrammer med sort kant og billedrammer med hvid kant, og du kan frit vælge, om dine billedrammer skal have samme farve, eller om du vil kombinere billedrammer i forskellige farver til en unik billedvæg med dine favoritfotos og foretrukne plakater.

Læg din bestilling og læn dig derefter trygt tilbage og glæd dig til, at dine nye billedrammer lander hjemme hos dig. De er klar til ophængning med det samme, så du nemt kan komme i gang med at skabe din helt egen personlige billedvæg i hjemmet. Vi glæder os til at se, hvilke billedrammer og tilhørende kunst og plakater, der skal op at hænge på væggene hjemme hos dig!