Stort udvalg af køkkenknive på Bilka.dk
Stort udvalg af køkkenknive på Bilka.dk

Køkkenknive

På Bilka.dk har vi et stort udvalg - og du kan derfor finde et hav af køkkenknive til forskellige formål. Tag eksempelvis et kig på de klassiske kokkeknive, eller bestil en smart knivmagnet til at hænge alle knivene op på. Udforsk udvalget af knive.

Bilka.dk har en køkkenkniv til ethvert formål 

Mangler du en kniv til at skære, rive eller skrælle med? På Bilka.dk kan du finde en køkkenkniv til ethvert formål. Vi har nemlig alt lige fra brødknive, urteknive og kokkeknive til skrælleknive og rivejern. Så kan du købe gode køkkenknive til alle de opgaver, som dine opskrifter stiller dig overfor - uanset om det er at skrælle kartofler, rive grøntsager eller skære kødet i tynde skiver. Glem ikke også at tage et smut forbi vores udvalg af skærebrætter

Se sortimentet af køkkenknive på Bilka.dk igennem, og bestil de knive, du mangler blandt dine køkkenredskaber

 

Få styr på alle dine køkkenknive med smart opbevaring 

Dine knive har ikke godt af hverken at komme i opvaskemaskinen eller at blive smidt i køkkenskuffen med andre køkkenredskaber. Det kan nemlig slide ekstra meget på dine skarpe knive, så de mister deres effekt - og dermed mister du glæden ved at bruge dem. Tag derfor et kig på vores udvalg af knivmagneter og knivblokke. De sørger nemlig for funktionel opbevaring af dine knive, så levetiden bliver så lang som mulig. 

Knivmagneterne og nogle knivblokke har endda plads til, at du også kan hænge dine køkkensakse op, så de er lige til at tage fat i, når du skal bruge dem.  

 

Nu er det nemt at få liv i de sløve knive 

Er du træt af dine sløve knive derhjemme? Så bør du købe en praktisk knivsliber, som lynhurtigt kan bringe dine gamle knive tilbage til deres storhedstid. Med en knivsliber skal du nemlig bare følge anvisningen på indlægssedlen, og så går der ikke lang tid, før knivene igen kan glide let og elegant igennem det, du skærer i. Dét er smart. 

Køb derfor en smart knivsliber til dit køkkeninventar, og spar penge på at købe nye knive.