Knivblokke

Mangler du opbevaring til dine køkkenknive - eller har du også brug for nye knive? Her på siden kan du både finde elegante knivblokke til køkkenbordet og skarpe nye knive, som du kan fylde blokken med. Se udvalget igennem, og bestil online. 

Få praktisk opbevaring med en knivblok fra Bilka.dk 

En af de bedste funktioner ved en knivblok er, at du har alle dine forskellige knive det samme sted - lige til at tage fat i. Så behøver du ikke rode skuffen igennem for at finde det, du leder efter. Du har nemlig både brødkniven, urtekniven og kokkekniven det samme sted. Så bliver det ikke meget lettere at komme i gang med madlavningen.  

Se derfor sortimentet af knivblokke - med eller uden knivsæt - igennem på Bilka.dk, og bestil det, du mangler, til dit køkken. 

Få optimal beskyttelse af dine knive 

Når dine skarpe køkkenknive ligger i skuffen med alle dine andre køkkenredskaber og dit bestik, kan de blive slidte - blandt andet ved at få skader på knivsæggen. Og derfor kan en knivblok være en rigtig god investering, da knivblokkens skeder passer godt på dine knive, mens du ikke bruger dem. Med en knivblok fra Bilka.dk kan du dermed få glæde af dine skarpe knive i så lang tid som muligt.  

Et godt skærebræt kan også være med til at minimere slitagen på dine knive. Tag derfor et kig på vores store udvalg af både store og små skærebrætter, som du kan bruge til alt fra kød og fisk til grøntsager og frugt. Det kan også være, at skaden er sket, og dine knive ikke længere er de skarpeste i skuffen. I så fald kan du med fordel se vores knivslibere her, som kan få skarpheden tilbage i dine sløve knive. 

Køkkenknive og knivblok til én skarp pris 

På Bilka.dk kan du købe mange forskellige køkkenknive. Du kan dog også vælge at købe et knivsæt med tilhørende knivblok til én skarp pris her på siden. Så får du både knive og opbevaring med i købet, og du har alt det, du skal bruge fra start. Vi har blandt andet en stilren knivblok, som bliver leveret med: 

  • Grøntsagskniv 
  • Tomatkniv 
  • Brødkniv 
  • Kokkekniv 
  • Santokukniv 

 

Se udvalget igennem, og overvej, om en knivblok med tilhørende knivsæt er noget for dig. Bestil alt det, du skal bruge til køkkenet på Bilka.dk, og glæd dig til at nyde tiden i køkkenet med helt nyt udstyr.