Skrælleknive

Skræl dine grøntsager og frugt med en skrællekniv. En skrællekniv er fast inventar i de fleste køkkener, og på Bilka.dk kan du finde forskellige varianter. Så kan du for eksempel vælge, om du foretrækker en skrællekniv med fast klinge eller en y-skræller. Se vores udvalg her.

Vælg mellem forskellige varianter af skrælleknive 

Med en skrællekniv kan du fjerne skrællen fra frugt og grønt, så du for eksempel undgår den ru skræl, der findes på gulerødder. En skrællekniv er en fast del af de fleste køkkener, da det med nogle grøntsager er nødvendigt at skrælle dem, inden de tilberedes og spises.  

Skrællekniven kan også benyttes til at skære din frugt eller grøntsager flot ud. Du kan blandt andet lave strimler og tynde skiver til salater eller wokretter. Smagen er naturligvis det vigtigste, når det kommer til madlavning, men tekstur og udseende spiller dog også en rolle. Derfor kan forskellige udskæringer altså gøre meget for oplevelsen af en ret.  

På Bilka.dk finder ud et bredt udvalg af skrælleknive, så du har gode muligheder for at finde den variant, som du foretrækker. Vi har eksempelvis y-skrællere, skrælleknive med fast klinge samt skrællere med “swivel”-blad. Fælles for skrælleknivene på Bilka.dk er, at de er komfortable at holde og bruge.  

Vi har også almindelige knive til din madlavning 

Udover skrælleknive så finder du naturligvis også et hav af almindelige knive, som kan gøre madlavningen nemmere. Du kan blandt andet få: 

 

Med gode og effektive knive bliver det lettere og sjovere at lave familiens yndlingsretter. Der er næsten ikke noget værre end en døv kniv, som dårligt nok kan skære igennem råvarerne. Det problem undgår du med vores udvalg af kokke- og urteknive.  

Kokkeknivene er længere og kan derfor bruges til større grøntsager eller kød, hvorimod de små urteknive for eksempel egner sig bedst til mindre grøntsager. En brødkniv kan heller ikke undværes i et køkken, da denne variant er udstyret med takker, som gør det nemmere at skære igennem brød. Endda også brød med en hård skorpe.  

Hvis du fortryder dine køb, så tilbyder Bilka.dk altid fri returret, så længe varen er uåbnet. Du kan sende varen til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores venlige personale vil hjælpe dig.