Knivmagneter

På Bilka.dk kan du finde knivmagneter i forskellige designs, så du kan vælge den model, som passer bedst ind i dit køkken. Vælg også mellem flere størrelser, og få plads til alle dine yndlingsknive. Udforsk sortimentet herunder. 

Nem ophængning af dine køkkenknive med en knivmagnet 

En knivmagnet er både en smart og praktisk tilføjelse til dit køkken. Knivmagneten kan nemlig tilføre et flot designmæssigt aspekt til køkkenet, hvilket har gjort den utroligt moderne i nye køkkener. Og så kan du hænge dine knive op, så de er lette at få fat på - og altid lige ved hånden.  

På Bilka.dk kan du finde knivmagneter i flere designs, så du kan vælge en, som passer til resten af dit køkken. Gå derfor på opdagelse i sortimentet her på siden, og bestil din favorit online. 

Vælg en knivmagnet med plads til alle dine yndlingsknive 

Har du nogle knive, som du bare elsker at bruge? Så er det næsten en skam at gemme dem væk i skuffen. Det kan nemlig slide ekstra meget på dine køkkenknive, hvis de ligger i skuffen og bliver ridset af alt det andet, som de ligger med. Du kan derfor med fordel hænge alle dine yndlingsknive op på en knivmagnet, så de holder skarpheden så længe som muligt og altid er klar til at tage i brug. 

På Bilka.dk kan du finde knivmagneter i forskellige størrelser, så du kan få plads til at hænge alle dine yndlingsknive op. Du kan altid se, længden på knivmagneterne ved at klikke på produktet. Du kan med fordel også købe et godt skærebræt til at skære og snitte dine råvarer på.  

Se også udvalget af knivblokke 

Vil du helst undgå at hænge dine knive på væggen i køkkenet? Så kan du også finde flere flotte knivblokke på Bilka.dk, der beskytter dine knive, og som du kan stille på køkkenbordet.  

Vi har både almindelige knivblokke i lækre designs og knivblokke med tilhørende køkkenknive. Så kan du få knive og knivblok til én skarp pris.