Kokkeknive

Madlavning er en del af alle danskeres hverdag. Hertil er det nødvendigt med en god køkkenkniv for at få de bedste, hurtigste og letteste resultater i køkkenet. På Bilka.dk er vi mere end blot en butik – vi forhandler det, som kan gøre en pligt til en oplevelse. Se vores knive her.

Kokkeknive til alle formål på Bilka.dk 

Når du skal vælge en kokkekniv, er der mange kriterier, der gerne skal være opfyldt. Hver hånd er forskellig, så det varierer fra person til person, hvad han eller hun foretrækker at arbejde med. På Bilka.dk har vi fokus på de produkter, der kan gøre en forskel for dig, så du ka’ få en lidt bedre og nemmere hverdag. Derfor kan du blandt andet finde et udvalg af: 

  • Kødknive 
  • Steakknive 
  • Knivsæt 
  • Santoku-knive 
  • Filetknive 
  • Asiatiske knive 
  • Forskærerknive 

 

De ovenstående knive er fremstillet til forskellige typer af opgaver, så vælg her ud fra, hvad du har behov for. Du kan også overveje, om du trænger til nye urteknivebrødknive eller skrælleknive. Du kan ofte matche mærkerne, så du får et komplet sæt, hvis du gerne vil holde dig til de produkter, du godt kan lide at arbejde med. 

Hvordan skal jeg vælge min næste kokkekniv? 

Når du er på udkig efter nye køkkenknive, så skal de først og fremmest være skarpe – især når her er tale om kødknive, for udskæringen af kødet påvirker selve det færdige resultat. Det gør det også langt lettere for dig at skære sener og brusk over. 

Du skal desuden overveje størrelsen, materialet og udformningen. For eksempel ser bladet på asiatiske og europæiske kokkeknive ikke ens ud, fordi de har en lidt forskellig håndtering. Det er smag og behag, hvad du foretrækker, men da det er din hånd, kniven skal ligge i, bør du vælge efter dine egne præferencer. 

På Bilka.dk kan du få alle de typer af knive, du har brug for i køkkenet, og det er vores fornemmeste opgave som dit hypermarked at levere alt, du skal bruge til hverdagen.