Rivejerne

Når du arbejder i køkkenet, er der mange mindre redskaber, der kan gøre en stor forskel for arbejdsbyrden. Et af dem er et rivejern, som du bruger til at grov- eller finrive dine ingredienser. Se udvalget her på Bilka.dk, hvor du kan finde forskellige rivejern med håndtag. 

Derfor skal du have et rivejern 

Du tænker måske, at det kun er sjældent, at du har brug for at rive dine ingredienser i madlavningen, men faktisk er det oftere end som så. Og har du ikke et rivejern i dine køkkenskabe eller -skuffer, så kommer du virkelig på glatis, hvis du alligevel skal rive.  

Stort set intet andet køkkenværktøj kan give dig de samme resultater. Tag derfor med fordel et kig her på siden på Bilka.dk, hvor du får overblikket over vores bedste rivejern. Overvej også vores udvalg af andre små køkkenredskaber som stavblendere eller minihakkere

 

Bilka.dk forhandler forskellige typer af rivejern, og de inkluderer blandt andet: 

  • Rivejern i aflangt fil-design uden boks 
  • Rivejern i boks- eller pyramide-format 
  • Rivejern med beholder 
  • Mandolinjern 

 

Der er faktisk stor forskel på de forskellige typer af rivejern. Modellen, der er formet som en gammeldags aflang fil, er meget praktisk og let lige at tage frem. Der er dog kun to sider på, og du skal bruge dette rivejern med håndtaget i hånden.  

Boksen eller pyramiden har flere sider og dermed flere muligheder for rivning, og den står stabilt på bordet. Den er dog også lidt mere besværlig at gøre ren. Du kan tillige få et rivejern, der kommer med en indbygget beholder til opsamling samt et mandolinjern til finsnitning af grønt.  

Hvad kan jeg bruge et rivejern til? 

Du kan bruge dit rivejern til rigtig mange opgaver i forbindelse med madlavning og bagning. Eftersom der er to eller flere sider, kan du altid få en fin- og grov-rivning. Er der flere sider på din model, kan der tillige være mulighed for ekstra fin rivning eller en mandolinjerns-funktion. Du vil ofte bruge rivejernet til at rive citronskal, appelsinskal, krydderier, løg, grøntsager, ost eller måske chokolade til kaffen. På Bilka.dk får du Danmarks største vareudvalg.