Koskind

Et koskind er både oplagt og helt unikt til at tilføre din bolig et naturligt islæt. Se vores store udvalg af flotte og lækre koskind af en rigtig god kvalitet her.

Koskind – naturligt interiør til boligen

Et koskind er et stort skind. Du får med andre ord rigtig meget for dine penge. Det gør det nemt at anvende overalt i boligen og til en lang række formål. På sofaen, under sofa- eller spisebordet, på gulvet i entréen, som et sengetæppe på dobbeltsengen i soveværelset eller på væggen i hjemmekontoret? Med et koskind får du unikt og naturligt interiør, som kan bruges i de fleste boligindretninger.

  • Fås i flere farver – ensfarvede og flerfarvede – og i et væld af nuancer
  • Skindene adskiller sig fra hinanden i forhold til udformning, farve(r) og størrelse
  • Mange anvendelsesmuligheder og -steder

I forhold til mange andre skindtyper har koskind korte hår. Det betyder, at det ikke fælder, og at du derfor ikke konstant skal feje eller støvsuge lange hår op fra gulvet, eller fjerne hår fra møbler eller tøj. Det er faktisk en kæmpe fordel i en travl hverdag.
 

Koskind – naturligt interiør

Vores koskind er unikke skind. Ikke to skind er ens, og det skyldes de forskellige variationer, der er i skindet, farven og størrelsen.

Det er fantastik slidstærkt, og kan derfor anvendes både på møbler, på gulve og på vægge – og uanset om du vil bruge det dekorativt eller funktionelt. Det er helt og aldeles op til dig og din kreativitet. Slip fantasien løs, og brug det, som du har lyst til.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvorvidt et koskind overhovedet passer ind i dit hjem? Uanset hvilken indretningsstil du foretrækker, vil et koskind kunne bidrage positivt både til æstetikken og funktionaliteten.

Er du til New Nordics enkle og harmoniske udtryk? Nordisk stil tager i høj grad udgangspunkt i naturen, og et skind i en flot farve/nuance kan virkelig understrege det rustikke udtryk. Hælder du mere til en klassisk stil, kan et lækkert koskind under sofabordet bringe både elegance og eksklusivitet ind i dagligstuen.

Hvis du trænger til lidt input i forhold til, hvordan du kan bruge skind i boligindretningen, kan du få inspiration i vores guide "5 steder i og uden for din bolig, hvor du kan bruge skind ".
 

Køb dit nye koskind på Bilka.dk

Når du har fundet frem til det skind, som passer perfekt til din bolig, bestiller du det online på Bilka.dk. Det er både nemt og hurtigt. Du har ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.