Lækkert tæppe og skind til boligindretningen i stuen
Lækkert tæppe og skind til boligindretningen i stuen

Tæpper, skind og plaider

Her finder du et stort udvalg af lækre gulvtæpper til gulvet i din dagligstue, skind til lænestolen eller plaider til sofaen. Gå på opdagelse på Bilka.dk og se de mange muligheder for at indrette boligen med bløde tæpper og plaider.

Se alle produkter

Kategorier

Sådan vedligeholder og rengør du dine gulvtæpper

Tæpper i hjemmet skaber hygge og stemning, men nogle gange er uheldet ude, så de trænger til lidt rengøring. Læs hvordan du bedst passer på dine tæpper i guiden her.

Bløde tæpper og plaider til hele din bolig

Gulvtæpper, plaider, sengetæpper, lammeskind og sågar en rød løber. Alt det finder du i denne kategori, hvor vi har samlet alt det bedste inden for tæpper til både dekoration, beskyttelse af gulve og til at holde dig varm i sofaen på kolde efterårsaftener.

Både trægulve og fliser kan være rigtig flotte i et moderne hjem, og det er ofte en skam at dække dem til med gulvtæpper. Vil du beskytte dine sarte gulve imod ridser og andre brugsspor, kan det dog alligevel være en god idé at overveje, om ikke tæpper er noget for dig. Det behøver jo ikke nødvendigvis at være væg-til-væg-tæpper, men kan også blot være et eller flere kludetæpper eller måske et skønt og dekorativt ægte tæppe, der dækker de mest udsatte områder af dit gulv.

Løse tæpper, skind og plaider er gode at indrette med, da de kan sætte prikken over i'et i eksempelvis din dagligstue, spisestue eller børneværelset. De kan binde dine møbler sammen og skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Eksempelvis beskytter tæpper rigtig godt under tunge møbler, der ellers nemt kan komme til at efterlade mærker på dine gulve. Køb tæppeunderlag til dine tæpper – så undgår du også at glide i dem. Selv på de glatteste gulve.
 

Tæpper til både hverdagsbrug og særlige lejligheder

Her på siden finder du tæpper til alle rum i din bolig, og vi har gjort det nemt at finde et tæppe, der passer til dit behov. Det hvad end du mangler løse tæpper til dine gulve, plaider eller skind til sofaen, et flot børnetæppe til børneværelset eller måske et sengetæppe til sengen i soveværelset.

Vi har også tæpper til brug ved helt særlige lejligheder, og du kan derfor blandt andet finde et stort udvalg af røde løbere i forskellige størrelser online her hos os. Så er du hurtigt klar til næste gallafest med vennerne og kan føle dig som en stjerne fra Hollywood – bare for en enkelt aften.

Tæpper er således mange ting, og det behøver bestemt ikke at være kedeligt at købe tæpper online på Bilka.dk. Her får du et væld af skønne valgmuligheder og kan vælge imellem både helt enkle tæpper og mere spraglede tæpper. Vores udvalg af patchwork-tæpper er særligt populært, da det kan være både tidskrævende og besværligt at lave et tæppe i patchwork selv. Så er det godt, at både patchwork-tæpper og vores mange andre skønne tæpper fås til en rigtig god pris her på siden.
 

Køb tæpper hjem med få klik på Bilka.dk

Gå på opdagelse i vores sortiment, hvor du finder de mange forskellige muligheder, vi tilbyder, når det kommer til tæpper til hjemmet. Vi har ingen begrænsninger på hvor mange tæpper, du kan bestille hjem, så bestil endelig bare tæpper hjem til alle rum i dit hjem på samme tid. Så sender vi dine tæpper afsted, så hurtigt vi kan, så du snart kan nyde godt af de bløde, lækre materialer hjemme i din egen bolig.

Du kan vælge at få sendt dine nye tæpper direkte til din hjemmeadresse, eller du kan vælge selv at hente dem i en butik nær dig. Du kan læse mere om vores leveringsmuligheder her, så du nemt kan vælge en løsning, der passer til dig.