Stagelys

Levende lys er en god måde, hvorpå du kan sprede en hyggelig stemning i vintermånederne, så den kolde tid ikke føles nær så lang og mørk. Derudover kan stagelys pifte din indretning op, da du kan få lys i forskellige farver, som vil pynte flot i dit hjem.

DIY dip dye og kramme-lys

Lav dine helt egne smukke og dekorative stagelys! Vil du gerne have dine stagelys i en bestemt farve eller på den helt perfekte snoede måde? Så læs med i denne guide, hvor vi viser dig, hvordan du kan farve og sno lys.

Pift indretningen op med stagelys i forskellige farver

Levende lys er ikke kun med til at skabe hygge eller give en behagelig belysning til den intime middag. Med flotte og farverige stagelys kan du også peppe din indretning op på en nem og hurtig måde. Du kan vælge stagelys i lige de farver, du bedst kan lide. Det kan være, du foretrækker lyserøde lys den ene dag, men den næste dag ønsker du måske et mere roligt udtryk med de klassiske hvide stagelys.

Lys kan bruges til forskellige fine dekorationer rundt omkring i dit hjem. Du kan for eksempel pynte spisebordet med høje lysestager med stagelys, eller du kan lade små fyrfadsstager pryde dit sofabord. Familien samles ofte rundt om spisebordet til et hjemmelavet måltid eller i sofaen foran TV’et, og her kan levende lys bidrage til den hyggelige stemning.

Få stagelys og andre flotte lys på Bilka.dk

Bilka.dk har et stort udvalg af forskellige lys til dit hjem. Du kan finde lys til stort set alle typer lysestager, og du kan få lys i flere former, størrelser og farver. Vi har blandt andet:

  • Bloklys  

  • Fyrfadslys  

  • Snoede lys 

Bloklys har en lang brændetid, så du kan nyde de flakkende flammer i mange timer. Derudover er blok meget dekorative i sig selv, og især de rillede bloklys kaster et flot mønster fra sig, når du har det tændt. 

Fyrfadslys slukker af sig selv, når de ikke kan brænde længere, og dermed er de utroligt praktiske for dig, der har en tendens til at glemme de levende lys. Fyrfadsstager kan give et fint spil i rummet. 

De snoede lys er både moderne og sjove, og kan være et friskt pust i din indretning. Lysene fås i et væld af farver, så du kan vælge lige de farver, du foretrækker. Snoede lys kan blandt andet bruges som en flot dekoration på bordet til dit middagsselskab.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.