BLACK FRIDAY   

Lysekrone – et smukt element i hjemmet

En lysekrone er et smukt element over spisebordet, og den fås i mange forskellige designs og størrelser her på Bilka.dk. Her kan du finde en lysekrone i både antik, klassisk og moderne design. En lysekrone giver et romantisk og harmonisk lys over bl.a. spisebordet. Du kan vælge en lysekrone med 3, 4 og 5 pærer.

 
6 produkter
Ø: 78 cm x H: 110 cm
3.999 kr.
11.699 kr.
Ø: 135 cm
1.699 kr.
Ø: 66 cm x H: 110 cm
3.399 kr.
Fås i to farver
1.129 kr.

Skab udtryk og stemning med en lysekrone

Lysekroner hører til kategorien af større og mere dekorative loftlamper. De kommer i mange forskellige designs, former og størrelser. Nogle egner sig i entréer eller rum med højt til loftet, hvor andre har bedst plads over spisebordet. Vælger du at hænge en lysekrone op er du ikke kun garanteret et godt lys. Du får også en loftlampe, der er udtryksfuld og dekorativ. Med de mere stilrene og enkle lysekroner opnår du et mere klart og enkelt lys i rummet. De mere romantiske lysekroner med prismer eller antik design giver et udtryksfuldt og smukt lys.

Få et funklende lys og varm atmosfære

Så glem ikke pæren. Med den rigtige pærer kan du skabe det rigtige lys og rette stemning, som du ønsker af din lampe. Til en lysekrone har vi pærer med lang levetid, der udseender smukke, funklende og elegante lyseffekter.