Badedyr

Et badedyr vil være et sikkert hit i poolen eller på stranden, hvis du har børnene med. De er både farverige og skægge at se på, og så hjælper de med at holde de små poder sikkert oven vande. Se hele udvalget her på Bilka.dk. 

Hvilket badedyr skal jeg gå efter? 

Uanset hvor gammel du er, kan du få mange timers underholdning ud af et badedyr. De er morsomme for sjæle i alle aldre, og du kan få sjove badedyr fra helt ned i ministørrelse, som børnene kan lege med i badebassinet, til kæmpestore oppustelige badedyr, som kan bære op til seks personer ad gangen. 

Badedyr til pools eller strand har blandt andet den fordel, at du kan opholde dig på vandet, så længe du vil helt uden at blive våd. Nogle har næsten form som en lille båd, hvor du bare kan flyde rundt og mærke roen fra de vuggende bølger. 

Tag et kig her på hjemmesiden, og vælg fra vores brede sortiment. På Bilka.dk er vi mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien, og det gælder også, når det kommer til sjove badedyr og andet vandlegetøj. Du kan blandt andet få: 

  • Badedyr til børn 
  • Badedyr til voksne 
  • Kæmpe-badedyr til mange personer 
  • Mini-badedyr 
  • Selvlysende badedyr 
  • Badedyr med indbyggede sæder 

 

Kig efter badedyrets størrelse 

Når du skal købe et badedyr til poolen, så tænk over, hvad du egentlig har behov for. Har du små børn, og er der kun plads til et mindre badebassin i haven, så vil det være smart at gå efter mini-badedyr. De kan fås i alle mulige former og farver, og du vil som regel kunne købe dem i sæt med forskellige dyr. 

Er I en stor familie, og har I mere plads at boltre jer på i poolen, så vil det klart være en fordel med et kæmpe-badedyr. Så er der plads til jer alle – eller i hvert fald alle børnene – på en gang. Uanset hvad dit behov er, så har Bilka.dk det, du skal bruge, og vi garanterer ubegrænset returret. Vi glæder os til at handle med dig.