Baderinge

Der er intet så dejligt, som en dag ved stranden eller poolen, når vejret er varmt. Nogle foretrækker den kolde dukkert, mens andre helst vil dase i en strandstol. Med en badering fra Bilka.dk kan du slappe af direkte på vandet – uden at få våde tæer.

Baderinge til hele familien

Baderinge kommer i rigtig mange former, farver og størrelser, og på Bilka.dk vil du finde et stort udvalg til både børn og voksne. Børn holder meget af at lege og pjaske i vandet, og her vil en badering både kunne fungere som et sjovt legetøj og en ekstra sikkerhed, der giver dem noget at holde fast i under legen.

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og til de små kan du finde baderinge med en række fine motiver af velkendte figurer, som børnene vil kende fra bøger og fjernsyn. Du kan både købe din badering alene eller som en del af et samlesæt, der også indeholder andet sjovt vandlegetøj, som børnene kan få glæde af. 

Det kan for eksempel være badebolde, luftmadrasser, dykkerbriller eller svømmepuder. Hvis du går og savner dit helt eget svømmebassin i haven, så kan du også se nærmere på vores:

 

Vælg den rigtig form og størrelse

På Bilka.dk forhandler vi både baderinge til børn og voksne, og det er værd at overveje, hvilken form og størrelse, du har brug for. Er I flere, der skal ud på vandet samtidig, er det for eksempel muligt at vælge en større badering, som I alle kan sidde i. Du kan finde baderinge med plads til både fire og seks personer, og nogle kommer også med indbyggede sæder.

Fælles for alle vores produkter er, at de er skabt af slidstærke materialer, så du kan være sikker på at få varer i høj kvalitet. Skulle du alligevel få brug for at bytte, garanterer vi dig ubegrænset returret. Tag et kig på vores hjemmeside, og find den helt rigtige badering til netop dig og din familie til billige penge.