Bademadrasser

Tag en slapper på en bademadras i poolen, og mærk vandet vugge dig stille og roligt, eller lad børnene lege og plaske rundt med de farverige bademadrasser. Med sjovt vandlegetøj som en bademadras kan både store og små få mange timers underholdning i poolen.  

Få mange timers sjov i poolen eller på stranden med en bademadras  

Det er skønt med en dukkert i poolen eller havet, og det bliver endnu bedre med vandlegetøj som en bademadras. En bademadras kan både være dejlig at ligge på og nyde solen, men det kan også være et sjovt legetøj for børnene, som kan plaske rundt med de oppustelige og farverige madrasser.  

En bademadras er let at have med, da den ikke fylder særlig meget, når de ikke er pustet op. Du kan altså nemt og hurtigt puste madrassen op, når du er nået frem til stranden.  

Find bademadrasser og andet vandlegetøj hos os 

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af vandlegetøj til de helt store vandhunde. Her er alt, hvad dine børn kunne ønske sig i poolen eller på stranden. Du kan blandt andet få:  

 

Med et dykkersæt kan dit barn dykke rundt på stranden og se på krabber, tang og muslingeskaller i sandet. Udforsk en helt ny verden under vandet med et par gode dykkerbriller og en snorkel.  

Baderinge er ligesom bademadrasserne oppustelige og dermed nemme at have med. Med en badering kan børnene flyde rundt i vandet og mærke den vægtløse følelse det giver.  

Sjovt strandlegetøj som spande og skovle giver dig og dit barn muligheden for at lave et flot og imponerende sandslot på stranden. Det kan være utroligt sjovt at bygge med sand, og I kan skabt en masse sjove figurer og bygninger. Det er bare med at slippe fantasien løs.  

Du får altid fri returret på Bilka.dk 

Hvis du ønsker at returnere dit køb, så tilbyder Bilka.dk altid fri returret, så længe varen er uåbnet. Du kan sende din vare til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale kan hjælpe dig.