UBEGRÆNSET RETURRET OG BYT I NÆRMESTE BILKA

Black Friday tilbud og skarpe priser på senge

Mangler du en ny seng? På Bilka.dk kan du finde senge på tilbud til Black Friday. Vi har et stort sortiment af behagelige og gode senge, som du kan spare mange penge på, når årets største shoppingdag går i gang.

Køb ny seng til Black Friday på Bilka.dk

Hvis din seng trænger til en udskiftning, så kan du på Bilka.dk spare penge på din nye seng til Black Friday. Vi har mange forskellige størrelser og typer, så du kan finde den helt rette seng til dig. Samlet set bruger du utroligt mange timer i sengen på et helt liv, og det er netop vores søvn, som gør, at du for eksempel kan præstere på dit arbejde. Derfor er det vigtigt, at din seng passer til dig og giver dig den mest optimale søvn.

Du kan få senge i alt fra 90x200 cm til 180x200, så du kan købe lige den størrelse, du har brug for eller foretrækker. Du finder også gode elevationssenge på Bilka.dk. Denne type seng kan hæves i både hoved- og fodende, så du kan tilpasse din seng til at være lige præcis, som du ønsker.  

Vi forhandler også dyner og hovedpuder

På Bilka.dk finder du også bløde dyner og gode hovedpuder, så du kan sove tungt og godt hele natten. Vi tilbyder et godt udvalg af dyner for hele familien og alt efter behov: 

  • Sommerdyner 
  • Vinterdyner 
  • Juniordyner 
  • Babydyne 

 

Du kan få dyner i flere prisklasser og med alt fra andedun til fiberfyld. Uanset hvad du vælger, er du sikret høj kvalitet og velvære under din søvn. 

Vores hovedpuder kommer i mange forskellige materialer og typer. Du kan blandt andet få puder med naturfyld, memoryskum og fiberfyld. Hvis du er i tvivl om hvilken hovedpude, der er den rigtige for dig, så kan du se vores guide til valg af hovedpude her. Med hjælp fra guiden kan du finde en hovedpude med det rette fyld, så du kan få den mest optimale form og blødhed. Se også vores Black Friday tilbud på hovedpuder og dyner.