Blomstrede kjoler til damer

Gå foråret og sommeren i møde med en skøn kjole med blomster på, og skab en blomstrende og farverig udstråling med dit outfit. Dyk ned i udvalget på Bilka.dk, og find en blomstret kjole, der passer til din personlige stil. 

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

En kjole med blomster er det ideelle sommerlook 

Sommertid er i høj grad sæsonen for farverige kjoler og blomstrede motiver. Til hverdag og til fest kan en kjole med blomster være med til at give dig en flot udstråling med et feminint touch. Dog er der intet, der taler direkte imod, hvorfor du ikke også kan hoppe i en fin blomstret kjole på de andre tidspunkter af året. Ligesom med så mange andre kjoler kan du derfor tage din kjole med blomster på til enhver tænkelig lejlighed og årstid, og den går heller aldrig af mode.  

Der er samtidig mange måder, hvorpå du kan dresse din blomstrede kjole op eller ned alt efter lejligheden. Det betyder, at du for eksempel kan hoppe i et par sneakers eller sandaler til hverdag og tage dine fine stiletter, pumps eller ballerina sko på til de finere anledninger. Der er bestemt mange gode muligheder for at få brugt din blomstrede kjole.  

 

Opdag flotte kjoler med blomster, der matcher din stil 

På Bilka.dk har vi mange fine kjoler med blomster, og vi har sikkert også en kjole, der falder i netop din smag. Her kan du vælge blandt mange skønne farver og fine blomstrede detaljer samt forskellige modeller. Overvej for eksempel en blomstret kjole med en løstsiddende pasform, hvilket giver masser af komfort og luft til kroppen på de varmere dage, eller en kjole med elastik i taljen, der på flot vis fremhæver dine former. 

I forhold til ærmelængde kan du blandt andet få blomstrede kjoler uden ærmer, der er helt oplagte til det hede sommervejr og til dagen ved stranden. Til de lidt køligere stunder kan du med fordel overveje blomstret kjole med lange ærmer. Ligeledes kan du vælge en mellemvej mellem korte og lange ærmer med en blomstret kjole med en ¾ ærmelængde.