Quiltede jakker til damer

Mangler du en god overgangsjakke? Med en quiltet jakke til damer får du en moderne og praktisk jakke, der passer perfekt til det danske efterårsvejr. På Bilka.dk kan du vælge blandt flere flotte og varme quiltede jakker til damer, der matcher din personlige stil. 

Skab det perfekte efterårslook med en quiltet damejakke 

En quiltet jakke har et helt særligt look, hvilket skyldes den særlige syteknik, som er anvendt til at danne et dekorativt, reliefagtigt mønster. Teknikken indebærer også, at man syer to stykker stof sammen med et vatteret mellemlag, hvilket gør at du får en ganske varm jakke, der isolerer relativt godt. Blandt andet af denne grunde er quiltede jakker ret så populære blandt kvinder såvel som mænd og børn. 

Quiltede jakker til damer er på mange måde den ideelle overgangsjakke, som du kan bruge i forbindelse med både forår og efter. Du får her nemlig praktisk overtøj, som samtidig også giver dig rig mulighed for at fremvise din personlige stil med de mange flotte designmuligheder. De fleste quiltede damejakker er ikke vandtætte men kan have vandafvisende egenskaber, der passer godt til det skiftende efterårsvejr. 

 

Shop flotte quiltede jakker til damer på Bilka.dk 

På Bilka.dk kan du vælge blandt flere flotte quiltede jakker til damer, der samtidig er praktiske og rare at have på. Du får her en ganske moderne jakke, hvor du kan vælge mellem flere forskellige farver og designs.  

Overvej for eksempel en jakke i en frisk og feminin farve, der uden tvivl vil klæde dit look. Eller hvad med en jakke i en mere underspillet nuance, der går godt med en lang række forskellige outfits. Ligeledes kan du vælge en quiltet jakke til damer med et fint print eller mønster, hvis du gerne vil have, at din jakke skal være lidt ekstra. 

Uanset hvilken stil du foretrækker, har vi quiltede jakker med praktiske detaljer såsom rummelige lommer foran, en smart lynlås eller knapper og vattering, der hjælper dig med at holde dig varm, når du er udenfor i vejret.