Støvler til børn

Her på siden kan du finde hele vores udvalg af støvler til børn, der kan holde varmen inde og vandet ude. Vi har et hav børnestøvler i høj kvalitet til gode priser.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Varme vinterstøvler til børn

Når vinteren er over os, og graderne begynder at falde, så er det vigtigt med et par gode vinterstøvler til børnene, så de stadig kan lege udenfor. Mange af vores vinterstøvler til børn er derfor foret indeni, så fødderne ikke bliver kolde, når den står på udendørs leg. Derudover er de fleste vinterstøvler vandafvisende, så selv de største vandpytter og snebunker bare kan komme an. Find også et bredt udvalg af vinterjakker til børn på Bilka.dk.

 

Find vandtætte støvler til børn på Bilka.dk

Når vejret er dårligt, er det altid rart med et par sko eller støvler, der kan holde fødderne tørre. Langt de fleste af vores støvler er vandafvisende og mange af dem er vandtætte. Så kan børnene lege udenfor i timevis uden at få våde sokker.

 

Hvis du skal bruge et par støvler, der kan klare en stor mængde regn og vand, skal du være opmærksom på hvilken membran, der er i støvlen - en membran er det, som gør støvlerne vandtætte. Har skoen eksempelvis en GoreTex-membran, kan den holde en stor mængde vand ude. Du ka’ også tage et kig på vores udvalg af gummistøvler til børn, der er optimale til de våde dage.

 

Selvom du har nogle helt vandtætte vinterstøvler på fødderne, kan vandet stadig komme ind fra oven, hvor du putter foden i støvlerne. Det er derfor altid en god idé at tage regnbukserne eller vinterbukserne uden over støvlerne. Så er der lukket helt af for vand, sne og mudder. 

 

Ubegrænset returret på alle dine ordrer

Det kan være svært at købe sko og støvler til børnene i de rigtige størrelser, og derfor tilbyder vi dig ubegrænset returret på alle vores varer. Det betyder, at når du handler online på Bilka.dk, kan du prøve støvlerne af i ro og mag hjemmefra og sende dem retur, hvis de ikke passer.