Skænk op med udvalgt vin på tilbud

Opdag masser af gode tilbud på vin lige her på Bilka.dk. Du kan vælge mellem en god række af billige vine på tilbud hos os - både rødvine, hvidvine, rosévine og andet. Gør en god besparelse på enkeltflasker, vinkasser eller bag-in-box vine og bestil online inden din næste middag.

Sådan finder du den rette vin på tilbud

Har du svært ved at vælge den rigtige vin til maden, eller en der passer til dine præferencer? En god flaske vin kan være prikken over i’et til middagen. På Bilka.dk hjælper vi dig godt på vej. En tommelfingerregel siger, at jo mere magert kødet er, desto lysere bør din vin være.

Få et hurtigt overblik og tryk på de forskellige links for mere information:

  • Rødvin - God til stort set alt slags kød som okse, lam, kalv og fjerkræ samt grillede grøntsager og ost. Valget afhænger meget af kraftighed og aroma.  
  • Hvidvin - Oplagt til blandt andet fjerkræ, lyst kød, pasta, fisk og skaldyr. Servér til forretten eller nyd et glas på terrassen.
  • Rosévin - Smager godt til diverse grillmad og salater, men du kan også skænke dig selv et glas uden mad til.
  • Mousserende vin - Denne vin er god til blandt andet dessert, som velkomstdrink eller som champagne for et festligt indspark.
  • Dessertvin - Som regel er denne vin semi eller meget sød og er ofte bedst til mindre søde desserter eller til oste- og frugtbordet. 

Vil du vide mere? Vi har også komplette guides til vinglas og druetyper, så du kan blive en rigtig ekspert og vælge de ultimative vine til middagen. 

Få en god og billig aften med tilbud på vin

Holder du et privat arrangement, eller har du familie og venner på besøg til en god middag? I så fald hører der sikkert en god vin til. En god flaske vin kan også være med til at levere en lang og hyggelig aften i godt selskab. Skal din vin være dyr for at være god? Svaret er ikke altid ja. Du kan nemlig nemt skænke dit vinglas op med en smagfuld vin på tilbud fra Bilka.dk.