Remington krøllejern

Drømmer du om flotte krøller? Hvis du ikke er velsignet med dine egne naturlige krøller, er der heldigvis meget hjælp at hente. Køb et godt krøllejern fra Remington til en god pris på Bilka.dk. Så har du flotte krøller i løbet af ingen tid.  

Lav flotte krøller med et krøllejern fra Remington

Hvis du gerne vil skabe smukke, bølgende krøller, er et krøllejern fra Remington et rigtig godt valg til dig. Remington er et populært brand, når det kommer til hårpleje, blandt andet fordi prisen på deres produkter er meget rimelige.  
 
På Bilka.dk tilbyder vi Remington-krøllejern, der kan imødekomme forskellige hårtyper og specifikke, krøllede looks. Vi har både krøllejern, der også kan fungere som glattejern, og jern med forskellige temperaturindstillinger, der giver dig fuld kontrol over varmen. Så hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra volumen og liv til dit hår, er et Remington krøllejern det oplagte valg for dig. 
  

Mere om Remington-krøllejernets specifikationer  

Et krøllejern fra Remington er alt, du behøver, for at få uimodståelige krøller. Her er nogle af de mange specifikationer, du kan glæde dig til, hvis du køber en af krøllejernene fra vores sortiment: 

  • En keramisk tromle, der giver dit hår glathed og shine.  

  • Fire gange beskyttende belægning, der består af antistatisk, keramisk, tourmaline-ionisk og glat glid-belægning, som er med til at beskytte dit hår mod skader, samtidig med at det giver en jævn varmefordeling.  

  • En 19 millimeter tromle, der er perfekt til at skabe snævre krøller.  

  • 8 temperaturindstillinger op til 210°C, så du kan tilpasse varmen efter din hårtype og det ønskede resultat.  

  • Et Krøllejern, der opvarmes hurtigt - på bare 30 sekunder er det klar til brug.  

Desuden findes en række praktiske funktioner på alle vores krøllejern. Blandt andet tænd/sluk og temperaturkontrol-knapper, klar til brug-lys og automatisk slukning efter 60 minutter. Dette er med til at gøre brugen af krøllejernet nemt og bekvemt.  
 
Alle vores krøllejern har desuden en drejbar ledning, der gør det nemt at håndtere, og en kold spids, der sikrer, at du ikke brænder fingrene under brug.  

 

Find dit Remington krøllejern på Bilka.dk 

Har du fundet det rette krøllejern fra Remington? På Bilka.dk tilbyder vi et udvalg af Remington krøllejern til konkurrencedygtige priser. Så tag et kig på vores udvalg, og lad dig inspirere til at skabe nye, flotte frisurer med et Remington krøllejern.  

Skal dit hår være glat? Eller tørt? Du finder både glattejern, hårtørrere og mange andre elapparater til hårstyling i vores sortiment. Så find netop det, du har brug for, og bestil med ubegrænset returret på Bilka.dk