Gynger

Gynger er sjove for både store og små og er et godt bud på på legetøj til haven. Du finder din foretrukne gynge her på siden.

Gynger - Sjov og udvikling på samme tid

Gynger fås i mange udformninger – fra små babygynger til store sansegynger, hvor flere personer kan gynge sammen. En gyngehest eller en vippehest er også sjov for familiens mindste, og den træner på én og samme tid balancen og udfordrer børnenes mod til at miste kontrollen. Der er selvfølgelig også det helt klassiske gyngestativ med gynger, der kan gynge så højt, som du eller børnene ønsker det. Mulighederne er mange og ét er sikkert – du finder alt i gynger online her hos Bilka.dk.

Vi har både gynger i plastik og gynger i træ, så du kan vælge en gynge i den kvalitet, du ønsker. Vores gynger passer godt sammen med vores øvrige produkter til udendørs leg, herunder legehuse, legetårne og sandkasser til børn i alle aldre – og til deres legelystne forældre, der forhåbentlig har lyst til at være med i legene. Mangler du også et gyngestativ til dine gynger, så har vi selvfølgelig også det.