Stort udvalg af dukker

Du har formentlig haft et par selv, som du tydeligt husker, og som du fik mange timer til at gå med på børneværelset. Vi har dukker til forskellige aldersgrupper, og så kan du tilmed også vælge de populære Disney-dukker, ligesom du i udvalget også kan finde figurer.

Seje figurer og søde dukker til de mindste

Der er muligvis kommet meget forskelligt og nyt legetøj til – og gør til stadighed – men ikke desto mindre er dukker stadigvæk et hit. Det gælder uanset, om det er til de allermindste, der skal have sin første dukke eller om det gælder de lidt større børn, der måske har mange.

  • Et hit til alle børn
  • Til forskellige aldersgrupper
  • Vælg også de populære Disney-figurer

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af dukker – både de søde, de smarte og de virkelighedstro. I udvalget finder du ikke mindst også seje figurer. Vælg imellem dukker til flere aldersgrupper – fra 6 måneder til 7-8 års alderen – og se også de mange varianter fra tidens mest populære Disney-film.

 

Hvilken dukke skal jeg vælge?

En dukke er naturligvis ikke bare en dukke – der er mange slags og typer at vælge imellem. Afhænger I hvad dit barn godt kan lide. Er det store hit derhjemme Frost eller et andet Disney-univers, skal du naturligvis vælge en af de mange populære Disney-dukker og -figurer. Herudover handler det også om, hvor gammelt barnet er – der er unægtelig forskel på, hvilken dukke du skal vælge til hvilken alder. Er du i tvivl, får du i det følgende et vejledende råd til det rette dukkekøb til de allermindste.

  • Fra 6 måneder og op til ca. 1-års alderen: Denne dukke er typisk barnets første. Dukken skal først og fremmest ikke være tung eller svær at tage fat i og lege med – og en god rettesnor er, at jo yngre barnet er, jo blødere bør dukken være.
  • Fra 1,5 års alderen og til 3-4 års alderen: For de lidt større børn kan du vælge en dukke, der kan iklædes tøj. Når barnet rammer denne alder, er der nemlig en større interesse for hvilket tøj, dukken har på.
     

Køb en dukke online

Find dit barns nye yndlingslegetøj i vores store dukkeudvalg. Det vil uden tvivl vække glæde! Du kan naturligvis også købe en dukke, som du kan give i gave til familie og venners børn. Mangler du tilbehør til dukkerne? På Bilka.dk finder du også alt hvad hjertet begærer af smart, sødt og sejt dukketilbehør. Heri kan du bl.a. vælge både store og små dukkehuse samt søde dukkevogne, så barnet kan gå rundt med sin dukke. Bestil det hele online i dag.