Sylvanian Families

Sylvanian Families er et legeunivers med dyrefamilier, små huse og en masse forskellige aktiviteter, der inspirerer børn til fantasifuld rolleleg fyldt med glæde og harmoni. Sylvanian Families er derfor garanti for mange timers eventyrlig leg – lad legen begynde ved at købe Sylvanian Families her på Bilka.dk!

Besøg og leg med de søde dyr fra Sylvanian Families

Sylvanian Families er et kendt mærke indenfor dukkehuse, hvilket skyldes den super kvalitet, og det at sortimentet hele tiden udvikles med nye elementer, som børn kan genkende fra deres egen hverdag. Sylvanian Families dyrene er altid glade, så dit barn kan altid besøge den søde fantasiverden af Sylvanian Families og forsvinde lidt væk fra hverdagen med en god leg.

Med Sylvanian Families har dit barn mulighed for at skabe sit helt eget eventyrlige legeunivers med byer, butikker, huse og masser af tilbehør. Herved kan dit barn lave de sjoveste rollelege, f.eks. flytte kaninfamilien ind i trætophuset eller indrette et hyggeligt hus med møbler.

Mange forskellige dyrefamilier – vælg dit yndlingsdyr

Sylvanian Families-familierne består af søde dyr som pindsvin, hunde, egern, kaniner, katte og hamster. Dyrene har hver deres charme, så du kan vælge dit favoritdyr! Man kan dog godt gå hen og glemme at det er dyr, for de har alle menneskelige egenskaber, og i deres verden handler livet om at passe godt på hinanden og have en dejlig dag med masser af gøremål.

Alle Sylvanian Families produkterne er meget gennemførte i super kvalitet og med fine detaljer. Det gælder også dyrene – de voksne dyr er ca. 8 cm høje, mens dyrebørnene er ca. 6 cm. Dyrenes arme og ben kan bevæges og deres tøj er håndsyet og kan tages af og på, så du kan bestemme hvordan dyrene skal se ud lige præcis i dag!

Sylvanian Families inspirerer dit barn til fantasifulde rollelege

Sylvanian Families-universet indeholder mange elementer, f.eks. familier, følelser og situationer, som børn kan kende fra deres egen hverdag. Denne genkendelse inspirerer dit barn til sjove og hyggelige fantasilege, hvor dyrene f.eks. går en tur til bageren, får taget billeder ved fotografen, eller får en ny frisure ved byens frisør. Rollelegen fortsætter med garanti i mange timer, når dit barn først går i gang med det fine legetøj fra Sylvanian Families!

Masser af tilbehør til at fuldende fantasiverdenen

Legen med dukkehuse og dyr kan altid få en ny dimension med nye familier, bygninger og aktiviteter. De små dele tilbehør som køkkener, badeværelser, senge og diverse andre møbler udgør også en væsentlig del af det eventyrlige univers og selv en lille ny del til dit barns Sylvanian Families-by vil kunne puste nyt liv i legen.

Sortimentet af Sylvanian Families udvides hele tiden med nye ting og du finder altid de nyeste og mest populære produkter på Bilka.dk. Lige nu finder du f.eks. sørøverskib, vandkarrusel, isbod og smarte startsæt, så I hurtigt kan komme i gang med den underholdende leg.