Rainbow High dukker og tilbehør

Med Rainbow High dukkemærket får du masser af fashion og farve. Rainbow animerer til at være kreativ og inkluderende og til at fejre alsidighed. På Rainbow High giver man eleverne plads til at udleve deres kreativitet og passion i deres fag. Sammen med vennerne fra Shadow High demonstrerer de over for alle på kloden, at man skal være stolt over at vise sine sande farver frem. Let your true colors shine.

Rainbow High

Det forlyder, at der for enden af regnbuen findes en krukke, som er fuld af guldmønter. Men i virkeligheden findes der dér noget, som er endnu mere fabelagtigt! Men det er kun de få håndplukkede med sans for dristig mode, der kan følge regnbuen til den farverige Rainbow High fashionskole. Det er på denne skole, at eleverne lærer at vise deres sande farver.

Rainbow High byder på unikke og topmoderne dukker, tilbehør og legesæt med masser af glamourdetaljer. Du kan få dukker i alle regnbuens farver, og alle har de dristige looks og farvestrålende karaktertræk. Dukkerne har markante øjenvipper, langt flot hår og en hel tydelig stil. Saml hele regnbuen!

 

Shadow High

Regnbuen er for alle, og naturligvis også for vennerne fra Shadow High. De farveglade fashiondukker har hver deres regnbuefarve, men i mere nedtonede nuancer. Hver dukke har sine helt egne karaktertræk, som kommer til udtryk i dukkens specielle stil og individuelle tilbehør.

 

Junior High

Junior High er dine favoritvenner fra før de blev elever på til Rainbow High. Junior High dukkerne har et yngre ansigt og er fuldt bevægelige med arme og ben, der kan bøjes, så de kan posere på forskellig måde. 

 

Dukketilbehør, der ansporer til kreativitet

Med Rainbow High er du garanteret dukker og tilbehør, der sætter gang i fantasien og historiefortællingerne i timevis… og igen og igen.