Mousserende vin og Champagne på tilbud

Sæt gang i fejringen med nydelige bobler på tilbud. På Bilka.dk kan du finde en lækker mousserende vin til festlighederne eller det gode måltid. Opdag blandt andet Cava, Cremant, Prosecco, Verdi og ikke mindst Champagne på tilbud. Se alle aktuelle tilbud her på siden.

Champagne på tilbud - Luksus til lave priser

Champagne er for langt de fleste den helt store frontløber for mousserende vin. Vil du gøre lidt ekstra ud af fejringen, for eksempel til nytår eller en stor fødselsdag, er Champagne på tilbud og andre mousserende vine til stærke priser det oplagte valg. Hvad der er bedst, afhænger naturligvis af dine personlige smagspræferencer. På Bilka.dk kan du fange lækkert mousserende vin på tilbud som:

  • Cava
  • Champagne
  • Cremant
  • Prosecco
  • Verdi

Champagne regionen i Frankrig er langtfra de eneste producenter, der kan levere smagfuld mousserende vin, som de fleste kan nyde. Cava er Spaniens store darling, mens Prosecco fra Veneto leder den italienske fane for eksklusiv mousserende vin. Kan du lide det ret sødt, er Verdi på tilbud et rigtigt godt bud.   

Champagne, Verdi, Prosecco eller Cava?

Har du for eksempel svært ved at finde frem til om du bør vælge en fransk Champagne eller en italiensk Verdi på tilbud? Smagen og aromaen kan nemlig variere en del. Derfor er det vigtigt, at du går efter en mousserende vin, som du først og fremmest kan lide, men som også passer til anledningen. For eksempel kan du finde en Champagne på tilbud, der enten er:

  • Tør - En tør Champagne bliver også kaldt for “Brut”. Tør mousserende bringer bedst den lokale terroir frem og skaber nogle af de mest spændende oplevelser.
  • Halvsød - Højere sukkerindhold. En halvsød Champagne bliver også kaldt for “Demi Sec”. Dette er også et godt valg til nytårs-kransekagen. 

Foretrækker du Cava på tilbud, kan du overveje at servere det til sushi og tapas. Du kan også prøve manchego ost med mandler og oliven, tørret skinke, stegt fisk og endda servere chips til. I vores guide til valg af mousserende vin kan du se mere om særlige kendetegn og samtidig få inspiration til servering.