Hængeparasoller

På de allervarmeste sommerdage er det godt at have mulighed for skygge. Skab en hyggelig oase til varme dage og aftener på terrassen med en af vores flotte hængeparasoller. Køb en terrassevarmer med, og nyd sommeren til langt ud på aftenen.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Du kan nyde sommerlivet på terrassen eller altanen uden at udsætte dig selv for solens skadelige UV-stråler. Læs guiden, så du kan finde den perfekte parasol til at skygge for solen.

Elegante og praktiske hængeparasoller

Det er altid dejligt med en masse sol i haven, men vi kan alle have brug for en pause i skyggen. Hvis du ikke har naturlig skygge på din terrasse, kan det være en god idé at anskaffe en parasol. En hængeparasol har mange praktiske fordele og er desuden elegant at se på.

  • Stor nok til at dække hele din terrasse.
  • Kan drejes og justeres i mange positioner efter behov.
  • Elegant tilføjelse til havens indretning.

Parasollens unikke hængende form gør, at foden og stativet ikke kommer i vejen for andet på terrassen. Der er god plads til både borde, stole og solvogne under parasollen, og de mange justeringsmuligheder gør, at du ikke behøver konstant at flytte den rundt. Du kan bare sætte dig til bords og nyde en kop eftermiddagskaffe, læse en bog eller spise aftensmad med familien.

Med en diameter på minimum 3 meter behøver I heller ikke kæmpe om pladserne i skyggen – vores hængeparasoller dækker nemt hele siddeområdet på terrassen.

Vælg den rigtige hængeparasol

Hængeparasoller er især ideelle til større terrasser. Overvej først og fremmest dit størrelsesbehov: Vores hængeparasoller fås med en diameter helt op til 3,75 m.

Vælg derefter, hvilket design der passer bedst ind i lige præcis din have. Dugene fås i et stort udvalg af farver og design, og du kan nemt finde en hængeparasol, der passer til dine andre havemøbler og øvrige indretning.

Enkelte modeller har desuden integreret LED-lys, hvilket kan være et godt valg til dig, der ofte sidder ude om aftenen. Er det en anden model du er på udkig efter så se alle vores parasoller her.

Vedligeholdelse

Generelt er parasoldugene på hængeparasollerne vandafvisende, men dog ikke vandtætte. Enkelte hængeparasoller inkluderer et overtræk, men ellers anbefales det at beskytte din parasol i det omskiftelige danske vejr ved at købe et overtræk med.

Gå på opdagelse i vores store og farverige udvalg af hængeparasoller, og bestil din favorit i dag!