Firkantede parasoller

Er du træt af at flytte rundt på havemøblerne for at undgå både solens generende lys og skadelige uv-stråler, når du vil slappe af i haven? Det er der heldigvis en løsning for, nemlig en firkantet parasol i den rigtige størrelse. Se vores store udvalg herunder.

Hvilken parasol skal jeg vælge?

Du kan nyde sommerlivet på terrassen eller altanen uden at udsætte dig selv for solens skadelige UV-stråler. Læs guiden, så du kan finde den perfekte parasol til at skygge for solen.

Firkantet parasol – masser af skygge – nemt og hurtigt

Er du på udkig efter en firkantet parasol til hyggekrogen i hjørnet af haven eller på terrassen? Så har vi sikkert en, der dækker dit behov – og både havemøbelsæt og solvogn. Firkantede parasoller er kendetegnet ved dugens form, og at de er af en størrelse, som gør dem særdeles velegnet til at give skygge til større områder. De mest solgte er i 3x3 mål. Har du derfor en mindre altan, får du den bedste solafskærmning med en af vores andre og mindre parasoller.

  • Effektiv beskyttelse mod skadelig uv-stråling og skarpt sollys
  • Stor dug, der giver skygge til selv større områder i haven
  • Fås i flere størrelser, design, farver og med f.eks. tiltbar top og krank

 

Vælger du en firkantet parasol, får du en særdeles populær model. Det enkle og tidløse design med de skarpe kanter, passer godt ind i tidens boligtrend og den store interesse, der er for nordisk stil. Den er med andre ord nem at indrette sig med.

 

Sådan vælger du den rigtige parasol, når den skal være firkantet

Der findes rigtigt mange lækre parasoller, og det kan derfor virke uoverskueligt at skulle finde frem til den for dig helt rigtige model. Her får du et par fokuspunkter, som forhåbentlig letter proceduren.

  • Størrelse: Afhænger af placeringen og det område, som du vil skærme mod solen.
  • Funktion: Kip, krank, snoretræk?
  • Materiale: Skal dugen være vandafvisende og uv- og/eller blegningsresistent?

 

Tjek ”specifikationer” for den enkelte model.

 

Altid et opdateret udvalg af udstyr til haven

Parasoller med firkantet facon og andre typer parasoller er ikke det eneste, vi kan hjælpe dig med. Det er også hos os, at du kan få alt det andet til dit udemiljø og masser af inspiration til at få det meste og bedste ud af det.

Bilka – dit hypermarked.