Sådan laver du pølseret i grill

En dansk klassiker direkte på grillen

Den danske pølseret er en ægte klassiker på bordet. I denne guide viser Grilltips dig hvordan du laver klassikeren direkte på din grill. Retten er super hurtig og nem at smække sammen.

 

Sådan gør du

Tag en foliebakke og put lidt olivenolie i bunden.

Put nogle grofthakkede kartfoler og udskåret pølser ned i bakken.

Du kan med fordel smide lidt rødløg, paprika og friskost ovenpå. Afslut med en smule olivenolie på toppen.

Pak foliebakken ind i sølvpapir og stik lidt huller i den.

Stil foliebakken på grillen med middelvarme i cirka 20 minutter.

Når pølserne og kartfolerne er færdige, så tager du retten af og serverer den.

Sekundbeskrivelse af video

00:00 - 00:55 : Introduktion og forberedelse af retten

00:56 - 01:41 : Tilberedning af pølseret på grill

01:42 - 02:09 : Servering

Grillopskrifter

Du kan finde flere grillopskrifter på Bilka.dk. Bliv inspireret af de mange skønne retter og grill alt fra flæskesteg til bananasplit.