Pizzasnegle på grill
Lækre, sprøde pizzasnegle til både børn og voksne
Pizzasnegæe er et hit både som snacks og til madpakker. I denne guide viser Grilltips dig hvordan du nemt og hurtigt laver pizzasnegle direkte på grillen.
Det skal du bruge
Til pizzadej
2½ dl lunken vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl olivenolie
Sådan gør du
Med pizzadejen
Rør gæren ud i vandet, og tilsæt herefter resten af ingredienserne. Rør dejen på en røremaskine eller ælt den i hånden til den er lind og smidig.
Alt afhængig af meltype skal du måske tilsætte en smule ekstra mel for atdejen bliver helt perfekt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer, ved stuetemperatur.
Når dejen er klar, så ruller du den og og putter dit foretrukne fyld på.
I denne video bliver dejen smurt med koncentreret tomatpuré, skinkestrimler og krydderier.
Herefter ruller du sejen sammen til en pølse. Sørg for at trække en smule i dejen, så du får godt fat om fyldet.
Når dejen er ullet, så skær enderne af. Herefter skærer du dejen ud i pæn skiver, i en størrelse der passer til pizzasneglenes formål.
Herefter tager du skiverne og vriser dem rundt og samler enderne. Pizzasneglene ligner derefter små bolde, men fyldet er ligeligt fordel i hele sneglen.
I denne video bliver pizzasneglene grillet på grillrist og ikke en bagesten. Du kan dog nemt lave dem på bagesten også.
Bag pizzasneglene på grillen ved 200-220 grader, i cirka 15 minutter.
Sekundbeskrivelse af video
00:00 - 00:33 : Introduktion til retten
00:34 - 01:01 :Opskrift på pizzadej
01:02 - 02:32 : Sådan laver du pizzasnegle
02:33 - 02:58 : Tilberedning på grillen
02:59 - 03:27: Servering af pizzasnegle