Pizzasnegle på grill

Lækre, sprøde pizzasnegle til både børn og voksne

Pizzasnegæe er et hit både som snacks og til madpakker. I denne guide viser Grilltips dig hvordan du nemt og hurtigt laver pizzasnegle direkte på grillen.

 

Det skal du bruge

Til pizzadej

2½ dl lunken vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl olivenolie

 

Sådan gør du

Med pizzadejen

Rør gæren ud i vandet, og tilsæt herefter resten af ingredienserne. Rør dejen på en røremaskine eller ælt den i hånden til den er lind og smidig.

Alt afhængig af meltype skal du måske tilsætte en smule ekstra mel for atdejen bliver helt perfekt.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer, ved stuetemperatur.

 

Når dejen er klar, så ruller du den og og putter dit foretrukne fyld på.

I denne video bliver dejen smurt med koncentreret tomatpuré, skinkestrimler og krydderier.

Herefter ruller du sejen sammen til en pølse. Sørg for at trække en smule i dejen, så du får godt fat om fyldet.

Når dejen er ullet, så skær enderne af. Herefter skærer du dejen ud i pæn skiver, i en størrelse der passer til pizzasneglenes formål.

Herefter tager du skiverne og vriser dem rundt og samler enderne. Pizzasneglene ligner derefter små bolde, men fyldet er ligeligt fordel i hele sneglen.

I denne video bliver pizzasneglene grillet på grillrist og ikke en bagesten. Du kan dog nemt lave dem på bagesten også.

Bag pizzasneglene på grillen ved 200-220 grader, i cirka 15 minutter.

Sekundbeskrivelse af video

00:00 - 00:33 : Introduktion til retten

00:34 - 01:01 :Opskrift på pizzadej

01:02 - 02:32 : Sådan laver du pizzasnegle

02:33 - 02:58 : Tilberedning på grillen

02:59 - 03:27: Servering af pizzasnegle

Grillopskrifter

Du kan finde flere grillopskrifter på Bilka.dk. Bliv inspireret af de mange skønne retter og grill alt fra flæskesteg til bananasplit.