Kylling med friskost og bacon på grillen

Lav en super sprød kylling direkte på grillen

I den her guide viser Grilltips dig hvordan du nemt griller kylling med friskost og bacon på grillen. Det er en duper nemt og lækker ret, som helt sikkert vil være i hit til en god salat eller sammen med nogle nye, danske kartofler.

 

Sådan gør du

Start med at tage dit kyllingebryst og skær det over. Herefter banker du det med en kødhammer, så kødet bliver fladere.

Herefter tager du et af stykkerne og smører friskost ud på kyllingen.

Ryl kyllingestykket sammen og gør det samme ved de andre stykker.

Når alle kyllingestykker er blevet smurt med friskost og rullet sammen, så er dte tid til at pakke stykkerne ind i bacon.

Start med at lægge to stykker bacon på langs og et stykke på tværs. Læg herefter kyllingen ind i midten og læg de to vertikale baconstykker nedover kyllingen. Prøv at se om du kan krydse dem. Fold det sidste styk bacon op over kyllingen og sæt den fast med en tandstik.

Læg alle de færdigtfoldede stykker op i en foliebakke, så de er klar til grillen. Foliebakken sørger for, at dit bacon ikke brænder fast til grillristen.

Grill stykkerne i cirka 20 minutter, men hold øje med dem, så de ikke brænder på.

Tag kyllingen af når den er færdig og server gerne sammen med en lækker salat.

Sekundbeskrivelse af video

00:00 - 00:16 : Introduktion til retten

00:17 - 00:48 : Forberedelse af kyllingebryst

00:49 - 01:19 : Rul kylling ind i bacon

01:20 - 01:39 : Grill kyllingestykkerne

01:40 - 02:16 : Tag af grillen og server

Grillopskrifter

Du kan finde flere grillopskrifter på Bilka.dk. Bliv inspireret af de mange skønne retter og grill alt fra flæskesteg til bananasplit.