Kalvemørbrad på grillen
Super lækkert kalvemørbrad i ginmarinade
Er du på udkig efter en super lækker ret med kalvekød, så kan vi anbefale denne fra Char-Broil. Opskriften er en rigtig 'lady's choice' og byder på en gin-marinade og et lækkert stykke kalvemørbrad.
Det skal du bruge
4 stk. kalvemørbrad
Lidt gin
Til toppingen
1 stor knold fennikel
300g sushi-ingefær
1 bergamotte
Salt
Sukker
Olivenolie
Rapsolie
Saltet smør
Sådan gør du
Køvlemørbraden marineres i gin og grilles kort og varmt, til den har en kernetemperatur på 51 - 51 grader. Ved denne temperatur er mørbraden nemlig stadig rosa indeni.
Men du griller kalvemørbraden, så dryppes suhsi-ingefæren af og karamelliseres ved 140 grader i varm olie.
Fennikelknolden snittes fint, blandes med det grønne og smages til med salt og olivenolie.
Til sidst lægges fennikel og karamelliseret ingefær på kalvefileterne, og der toppes med revet skal og saft fra bergamotten.
Du kan, efter smag, tilføje en lille klat saltet smør.