Kalvemørbrad på grillen

Super lækkert kalvemørbrad i ginmarinade

Er du på udkig efter en super lækker ret med kalvekød, så kan vi anbefale denne fra Char-Broil. Opskriften er en rigtig 'lady's choice' og byder på en gin-marinade og et lækkert stykke kalvemørbrad.

 

Det skal du bruge

4 stk. kalvemørbrad

Lidt gin

 

Til toppingen

1 stor knold fennikel

300g sushi-ingefær

1 bergamotte

Salt

Sukker

Olivenolie

Rapsolie

Saltet smør

 

Sådan gør du

Køvlemørbraden marineres i gin og grilles kort og varmt, til den har en kernetemperatur på 51 - 51 grader. ved denne temperatur er mørbraden nemlig stadig rosa indeni.

Men du griller kalvemørbraden, sådrypper suhsi-ingefæren af og karamelliseres ved 140grader, i varm olie.

Fennikelknolden snittes fint, blandes med det grønne og smages til med salt og olivenolie.

Til sidst lægges fennikel og karamelliseret ingefær på kalvefileterne og der toppes med revet sakl og saft fra bergamotten.

Du kan, efter smag, tilføje en lille klat saltet smør.

Grillopskrifter

Du kan finde flere grillopskrifter på Bilka.dk. Bliv inspireret af de mange skønne retter og grill alt fra flæskesteg til bananasplit.