Sådan laver du chicken chino på grillen

Saftige, braiseret kyllingelår med krydret topping

Vi ved hvor svært det kan være at finde nyt inspiration til grillmad. Derfor har vi her en lille opskrift til dig, der gerne vil lave en god ret med safitig kylling. Opskriften på Chicken chino er fra Char-Broil og giver en masse smag til din kylling!

 

Det skal du bruge

4 kyllingelår (ca. 1,4kg kylling i alt)

Til at krydre kyllingen

2 spsk. salt

1 spsk. sukker

1 spsk. anis

1 spsk. kommen

2 spsk. korianderfrø

1 spsk. cayennepeber

 

Til din topping

4 grillede forårsløg

2 spsk. ristede løg

1 chili (mild)

1 helt hvidløg

1 lille knold ingefær

100 g. chulpe-majs

1 tsk. kanel

1 ts. spidskommen

Lidt koriandergrønt

Olivenolie

 

Sådan gør du

Start med at blande ingredienserne til at krydre kyllingen.

Gnid kyllingen ind i krydderiblandingen og vakummer den. Alternativt kan du også pakke kyllingen ind i en plastikpose.

Sæt kyllingen til at hvilke i køleskabet i 24 timer, så krydderiet kan trænge ind i kødet.

 

Når kyllingen har stået i køleskabet i 24 timer, så tager du den ud og smider den på grillen. Kyllingen skal have cirka 25 - 40 minutter, ved 180grader,

Forårsløgene grilles ved siden af kødet.

Imens steges chulp-chips i olie.

Hak de øvrige ingredienser til toppingen groft og skær forårsløgene i store, tynde skiver.

Sørg for at det hele er blandet godt sammen.

Når kyllingen er klar, så tilføjer du toppingen af olivenolie, salt, spidskommen, kanel, ristede løg og chulpe-majs på kyllingelårene.

Grillopskrifter

Du kan finde flere grillopskrifter på Bilka.dk. Bliv inspireret af de mange skønne retter og grill alt fra flæskesteg til bananasplit.