Fiskehandsker

Er du på jagt efter et par varme og praktiske, vandtætte fiskehandsker til fiskeri, når termometeret står på ”koldt” eller ”meget koldt”? Så tag et kig på vores brede udvalg af fiskehandsker af høj kvalitet fra førende producenter. Du kan tjekke vores store udvalg lige herunder.

Fiskehandsker – en uundværlig del af fiskeudstyret

Fisker du også i årets koldeste måneder, har du sikkert også en gang imellem måtte sande, at nogle gange er det bare for hårdt for fingrene at stå og skulle håndtere både fiskestang, hjul og line uden handsker. Hvis du hidtil har brugt nogle almindelige uldhandsker, så ved du også alt om, at uanset hvor gode de er til at holde på varmen, så bliver de tunge, når ulden suger vandet, og er ikke ideelle i det lange løb. Her er fiskehandsker et must.

  • Fås i flere varianter og materialer
  • Beskytter mod våde og kolde fingre – holder dem tørre og varme
  • Sikrer et godt greb og dermed god håndtering af fiskestang, hjul, line, agn, kroge og knuder

Det er naturligvis i høj grad individuelt, hvornår du som fisker føler et behov for at beskytte dig med et par varme handsker til fiskeri. Det er dog en god idé at have et eller to par fiskehandsker med sig i de kolde måneder. Når først fingrene er blevet kolde – og måske våde – er det nærmest umuligt at få varmen tilbage. Lykkes det ikke, er der som regel ingen anden løsning end at pakke fiskeudstyret sammen og vende næsen hjemad.

Hvad skal jeg vælge?

Udvalget af fiskehandsker har aldrig været større, end det er i dag. Der findes nogle fremragende modeller på markedet, og vi forhandler udelukkende handsker fra førende producenter. Uanset, hvad du vælger fra vores sortiment, vil du få fiskehandsker, hvor kvaliteten, materiale, forarbejdning og design sidder lige i skabet.

De to mest anvendte materialer til fiskehandsker er fleece og neopren. Vindtætte fleecehandsker er langt hen ad vejen et superbehageligt bekendtskab. De holder fingrene varme og er både lette og behageligt bløde. På et tidspunkt er de dog bare ikke nok, når vinden begynder at hyle, og blæsten og kulden virkelig bider. Så skal der andre midler til. Som f.eks. fiskehandsker i vandtæt neopren.

Køb dine nye fiskehandsker på Bilka.dk

En ting er at holde fingrene varme og gerne tørre. En anden er stadigvæk at have kontrol over og føling med sit fiskeri. Begge dele skal helst være på plads. Det kan de også komme, hvis du bruger lidt tid på at se dig godt om i vores sortiment og læser beskrivelsen og specifikationerne om hvert enkelt produkt, inden du bestemmer dig.

Du bestiller dine nye handsker hurtigt og med ubegrænset returret på Bilka.dk.