Fuglefoder

Mange nyder lyden af fuglefløjt og ikke mindst at se på fugle – både havefugle og fugle som kæledyr. Vil du gerne forkæle fuglene med noget fuglefoder? Gør det med fuglefoderet her fra Bilka.dk, hvor der er et bredere udvalg at vælge imellem. 

Fuglefoder: bolde, stænger og nødder 

Fuglefoder dækker over foder til både havefugle og fugle som kæledyr. Foderet kan fås i rigtig mange forskellige varianter, men nogle af de mest populære er eksempelvis følgende: 

  • Fuglebolde: Fuglebolde er fuglefrø, der er formet som små, runde bolde. Boldene hænger du nemt op i træer, buske eller på foderbræt, foderautomater og fuglehuse

  • Foderstænger: Foderstænger er fuglefrø, som er formet ala. stænger eller kolber. Disse hænges let op i eksempelvis fugleburet, så fuglene kan spise dem. 

  • Fuglefrø: Fuglefrø er frø, som gives til fuglene. Frøene består ofte af forskellige slags, som blandt andet nødder og frøblandinger. Fuglefrøet kan lægges på foderbrættet, fyldes i foderautomaten eller puttes i en lille skål i fugleburet. 
     

Forkæl fuglene med fuglefoder 

Fugles farverige fjerdragter og deres charmerende sang og fuglekvidder bringer glæde hos mange. Sådan er der mange haveejere og kæledyrs-ejere af fugle, som har det. 

Har du en have, kan det være, at fuglene flyver forbi helt af sig selv. Gør de ikke det, skal de måske lokkes lidt mere. Og dét kan du så gøre med noget fuglefoder. Uanset om fuglene kommer af sig selv eller ej, kan du forkæle dem med fuglefoder af den ene eller anden slags. Det samme er selvfølgelig tilfældet, hvis du eksempelvis har en undulat, papegøje eller parakit, som holder dig med selskab derhjemme. 
 

Vælg fuglefoder fra Bilka.dk 

Besøg Bilka.dk, hvis du mangler dyremad, herunder fuglefoder. Foderet kommer i forskellige udgaver, som eksempelvis fuglebolde, foderstænger, hirsekolber samt løse fuglefrøsblandinger. Fuglefoderet er både til kæledyrs-fugle men også til havefugle. Havefugle findes der mange af. Så vil du gerne tiltrække fugle til din have – måske endda flere forskellige fuglearter – kan du prøve dig frem med Bilka.dk’s udvalg af fuglefoder.