Vådfoder til hunde

Vådfoder til hunde er en favorit i madskålen hos mange hunde. Hundene holder især af de mange smage, som foderet kan fås med. Skal din hund have nyt hundemad? Find det her på Bilka.dk, hvor udvalget af vådfoder til hunde kan købes fra forskellige kendte mærker, som både hunde og hundeejere har en forkærlighed til.

Populære mærker

VÆLG DET RIGTIGE HUNDEFODER TIL DIN HUND

Der er mange ting, der har indflydelse på dit valg af hundefoder. Hvor gammel er din hund? Hvilken race er din hund? Nogle særlige behov og hensyn? Vi hjælper dig med at vælge det rigtige foder til lige netop din hund. 

Forskellige hunde. Forskellige smage.

Vådfoder er hundemad, som er mere fugtig end tørfoder. Forskellen mellem tørfoder og vådfoder er, at der i vådfoder til hunde er tilsat væske for at give en mere blød konsistens. Maden kommer oftest i dåser, foliebakker, poser eller andet og kan nemt blandes op med tørfoder for at give måltidet ekstra tekstur.  

Vådfoderet fungerer dog også godt som et måltid i sig selv og kan fås med mange smage. Smagene er ofte forskellige – så når du står og skal købe vådfoder til målskålen, kan du blandt andet vælge: 

  • Vådfoder med kylling 

  • Vådfoder med kalkun 

  • Vådfoder med okse 

  • Vådfoder med lam 

  • Vådfoder med vildt 

  • Vådfoder med grøntsager og urter 

Smagene kombineres også rigtigt tit. Så når du køber vådfoder til hunde på Bilka.dk, finder du smagskombinationer af ovennævnte i meget af foderet. 

Vælg vådfoderet ud fra hunden 

Mange ved, at der er forskel på hunde. Både racen, størrelsen, alderen og aktivitetsniveauet er aldrig det samme. Når du skal købe vådfoder til din hund, er det netop disse forhold, som er gode at være opmærksomme på. 

Noget vådfoder egner sig bedst til voksne hunde, mens yngre hunde typisk har andre kostbehov. Sørg altid for at konsultere din dyrlæge omkring, hvilken type hundemad der er bedst for din firbenet ven, hvis du er i tvivl. 

Køb vådfoder til din hund på Bilka.dk 

Besøg Bilka.dk, hvis familiens firbenet ven skal have fyldt madskålen op. Udvalget er stort af forskelligt hundemad, herunder både godbidder, tør- og vådfoder. Vådfoder til hunde fås med forskellige smagskombinationer, da du kan købe vådfoder med alt lige fra kylling og okse til lam og grøntsager. Foderet produceres af kendte mærker, som mange hundeejere gennem tiden har forkælet og stadigvæk forkæler deres hunde med.