Tørfoder til hunde

Familiens firbenet ven skal have det godt. Det inkluderer naturligvis også hundemad som tørfoder, der fås i forskellige udgaver med mange smage, som giver logrende haler. Mangler du noget mad til madskålen? Vælg tørfoder til hunde her fra det store udvalg på Bilka.dk. 

Populære mærker

VÆLG DET RIGTIGE HUNDEFODER TIL DIN HUND

Der er mange ting, der har indflydelse på dit valg af hundefoder. Hvor gammel er din hund? Hvilken race er din hund? Nogle særlige behov og hensyn? Vi hjælper dig med at vælge det rigtige foder til lige netop din hund. 

Tørfoder til hunde 

Hundemad findes i mange former og typer, herunder blandt andet godbidder, vådfoder og tørfoder. Tørfoder er sammenpresset foder, der har en pilleform, som består af forskellige ingredienser og næringsstoffer. 

Er det tørfoder, som skal i hundens madskål, er der en række ting at overveje, fordi foderet ofte er en stor del af hundens kost. Læs med lige neden for. 
 

Tørfoder som hundemad 

Skal din Nala, Bella, Thor eller Balder have noget lækkert hundemad og tørfoder, bør du købe foderet ud fra dens behov. Behovene kan imidlertid være mange forskellige ting. Nogle af dem, som er gode at være opmærksomme på inden køb af hundemad, er følgende: 

  • Ingredienser: Tørfoder til hunde fås med mange forskellige ingredienser. Noget foder indeholder endda eksempelvis kød og smag af fisk, kylling, lam, okse og grøntsager. 

  • Alder og størrelse: Tørfoder til hunde bør vælges ud fra hundens alder og størrelse. Hvalpe og ældre hunde har forskellige næringsbehov, ligesom små og store hunde også bør spise forskellige størrelser af tørfoder. 

Er du som hundeejer i tvivl om, hvad du skal give din firbenet ven, er det altid en god idé at konsultere din dyrlæge. Dyrlægen bør give den bedste vejledning og råd om forskellige ernæringsbehov i relation til din hund. 
 

Køb tørfoder til din hund på Bilka.dk 

Bilka.dk tilbyder et stort udvalg af tørfoder til hunde fra forskellige producenter, der producerer hundemad til hunde med forskellige aldre og hundestørrelser. Der er nemlig både tørfoder til hvalpe, voksne og ældre hunde. Hvad der er det bedste tørfoder til hunde, er ofte en smagssag. Nogle hundeejere har nogen bestemte præferencer, mens andre hundeejere hælder til andre mærker. Mangler du andet hundetilbehør til din hund, finder du det også her på Bilka.dk.